no to widze ten sam problem co u mnie. Choć podejrzenia skazy nie ma, a tak na wszelki wypadek mam ten test zrobić
tak radziła pierwsza pediatra.
Carolin ja zakładam małemu body i ubranka;-) chodzi mi o to że wcześniej pojawiało mu sie to tylko na kosciach policzkowych ale takie mini mini, drobniuteńkie prawie niewidoczne krosteczki kiedy bylo po spaniu, czyli dotykał przescieradełka.A na ciałku to jak sie cieplej zrobi i chyba po kontakcie z ubrankiem, bo jak ma body i nózki odsłoniete to tam tych krostek wcale nie ma a tylko na klatce i pleckach. On jest duży chłopak a duże dzieci podobno częsciej i wiecej sie pocą
?? tak mi pediatra powiedziała
Dziś też po kąpieli w Emolium wyskoczyly mu 2 małe krostki jak potówki chyba bo zaraz znikły, tu obstawiam za ciepła wodę do mycia buźki-kiedys juz tak miał.Jestem u rodziców na wsi i tu nadmanganianu nie kupie, musiałabym 5 km dalej sie wybrac do apteki wiec poczekam juz z powrotem do domu do niedzieli bo mam w domu,Sama nadmanganianem smarowałam popękania i nadgryzienia brodawek w celu odkażenia).
A co do jedzenia to chyba pozostaje pieczywo chrupkie, wędliny, jabłka, mięso gotowane, ziemniaki, kasze, banany i cos jeszcze?
ja jjem zwykły chleb choc nie wiem czy dobrze robie.
Mam ten test 2 tygodnie robic a potem jogurt wprowadzic, choc sama nie wiem czy to ma sens bo on ma praktycznie gładką buzie
a męczę się jak chole*a
tez jestem fanatykiem nabiału
Miotlica spróbuje tej kapieli w nadmanganianie:-) mam nadzieje ze faktycznie pomoze:-)
Sara Twoja Juli juz tak przybierać nie będzie
starczy juz takiego szybkiego rośnięcia
;-)
Zakręcona dziś jestem wiec jak pisze nieskładnie to sorki..Mam dziś doła z powodu tego jak wyglądam ale o tym na innym wątku napisze:-(