madzik_
Fanka BB :)
u nas ciemieniuszka wygląda jak delikatny żółty strupek. Z daleka nie widać.
Madzik to może u CIebie jest jednak trądzik, u nas trądzik był zawsze bardziej widoczny po uciskaniu tego miejsca, np jak mała spała na lewym policzku ti były tam widoczne czerwone krostki.
jak dla mnie to na buzi to trądzik ale w razie czego.. to była pierwsz diagnoza czyli trądzik. no nic nie żre dalej nabiału- może wiecej schudne zostało jeszcze 1,5 tygodnia diety;-)
Aha to tak wygląda ciemieniuszka.. no to u nas jednak to nie to bo żadna skórka nie schodzi i stupeczków nie ma
Trzymam za Was kciuki
Justyna no to dałaś małej jedzonko nie ma to jak pić wodę z kwiatów
Kitki widze że z tym samym się meczymy nei wiem jak u Ciebie ale u mnie jak jest chłodniej to mniej te krostki widac jak poszlam z tym do pediatry i go rozebrałam to prawie nic nie bylo widac i jak na dziwolaga się na mnie spojrzała czego ja chce od tej skóry .. ale ja jej uparcie tłumaczyłam że to czasem mniej a czasem wiecej widać, bo jak na głupka wyszłam.
Może ja tak panikuje?
aaa zapomniałam dodać, wczoraj Oliwier usnał mi o 21 i obudzil sie o..... 4!!!!,
4 noc pod rząd juz tak:-):-):-):-) A ja sie budziłam jak zegarek o 1, a on spi, o 2 a on spi, o 3 a on spi. No i od kilku dni w ciagu dnia usypia samodzielnie, a wieczorem 2 razy nim bujne w łóżeczku i też śpi:-) jupiii:-):-)
Ostatnia edycja: