reklama
Ja piję Inkę na mleku, bo kawy nie lubię A Inkę polubiłam w szpitalu po porodzie, bo była na śniadanie Wiele tam jeść nie dawali, więc śniadanie pochłaniałam w całości i kojarzy mi się jako strasznie pyszne - może dlatego został mi sentyment do zbożówki
krolcia
Fanka BB :)
Ja codziennie rano piję sobie taką do śniadanka.halo halo mam pytanko czy taka kawusie rozpuszczalna z mlekiem to mozna sobie chlapnąć przy karmieniu cycem bo straszna ochote
Antylopka
Potrojna mamuska
ja pije albo z ekspresu albo parzona i czarnahalo halo mam pytanko czy taka kawusie rozpuszczalna z mlekiem to mozna sobie chlapnąć przy karmieniu cycem bo straszna ochote
agbar
Fanka BB :)
Dziewczynki mam problem. Karmię piersią, ale kiedy musiałam wybyć z domu, Krzyś był karmiony mm. Miał dwutygodniową przerwę i ostatnio zbuntował się i nie chciał nawet wziąć smoczka do buzi, nie mówiąc o połknięciu choćby łyczka mm. W sobotę muszę wybyć na kilka godzin z domu i nie wiem jak rozwiązać sprawę karmienia. Nie wiem, czy udałoby mi się zgromadzić odpowiednią ilość mojego pokarmu, bo ostatnio Krzyś wyjada z obu piersi.
Czy gdyby udało mi się po trochę ściągnąć, mogłabym połączyć schłodzony pokarm z kilku dni?
Czy gdyby udało mi się po trochę ściągnąć, mogłabym połączyć schłodzony pokarm z kilku dni?
Ostatnia edycja:
Antylopka
Potrojna mamuska
spróbuj odciągnac ile sie da. mój jesy wielki glodomor, w pon wracam do pracy i odciagam codziennie 130ml (jak buteleczka prze odciagaczu) dziennie, aby nie wzmóc bardzo laktacji.Dziewczynki mam problem. Karmię piersią, ale kiedy musiałam wybyć z domu, Krzyś był karmiony mm. Miał dwutygodniową przerwę i ostatnio zbuntował się i nie chciał nawet wziąć smoczka do buzi, nie mówiąc o połknięciu choćby łyczka mm. W sobotę muszę wybyć na kilka godzin z domu i nie wiem jak rozwiązać sprawę karmienia. Nie wiem, czy udałoby mi się zgromadzić odpowiednią ilość mojego pokarmu, bo ostatnio Krzyś wyjada z obu piersi.
sarka
trójkowa mama
kasia hehe to żart? zajdasz kapusniak i sledzie w occie i pytasz czy słabą kawusię można?!dzis wypije 1 kawunie
na obiad mam kapusniak a jutro śledzie w takiej zalewie smietanowo octowej (nie wiem czy znacie bo to mało popilarne) jak myslicie czy to nie będzie za dużo
reklama
Podziel się: