reklama
ja dzisiaj na chrzciny zabieram butle ze swoim mlekiem. rano już się zajęłam odciąganiem i butla gotowa. tylko odgrzać, wrzucić do termotorby i chyba tyle wytrwa i nie zrobi się zimne. w końcu nie trwa to nie wiadomo jak długo.
Antylopka
Potrojna mamuska
ja tez miałam, ale moje butla gardziła...ja dzisiaj na chrzciny zabieram butle ze swoim mlekiem. rano już się zajęłam odciąganiem i butla gotowa. tylko odgrzać, wrzucić do termotorby i chyba tyle wytrwa i nie zrobi się zimne. w końcu nie trwa to nie wiadomo jak długo.
Mój Sebek jest na bebilonie. Od jakiegoś czasu (5-6 dni) jest tak że jak mu dam pic herbatki to robi luźne kupy, jak nie dam pić w ciągu dnia w ogóle to kupy nie robi. Myślicie że to mleko tak działa? Temp mu mierzyłam i miał 36,9, więc normalna. Poza tym nie widzę żadnych objawów choroby czy przeziębienia.
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Myślę że jego organizm potrzebuje troszkę czasu na przestawienie się. Mój Krzyś mial to samo ale teraz chyba juz przywykł do mleka modyfikowanego i nie ma problemów z kupką ale za to jak juz zrobi... to po samą szyję
no własnie u nas po bebilonie kupy co 3 dni, a staram się mu duzo picia podawać na razie pije to mleczko od 25 stycznia (wcześniej był na bebiko i tez kupek nie było:-() i pod koniec tygodnia zmieniam na Nan. Niektórym po prostu bebilon nie pasuje i tyleMój Sebek jest na bebilonie. Od jakiegoś czasu (5-6 dni) jest tak że jak mu dam pic herbatki to robi luźne kupy, jak nie dam pić w ciągu dnia w ogóle to kupy nie robi. Myślicie że to mleko tak działa? Temp mu mierzyłam i miał 36,9, więc normalna. Poza tym nie widzę żadnych objawów choroby czy przeziębienia.
no własnie u nas po bebilonie kupy co 3 dni, a staram się mu duzo picia podawać na razie pije to mleczko od 25 stycznia (wcześniej był na bebiko i tez kupek nie było:-() i pod koniec tygodnia zmieniam na Nan. Niektórym po prostu bebilon nie pasuje i tyle
No właśnie wiem jak to jest. Moja córka znowu była wychowana na Bebilonie i pije je do dzisiaj bo jak jej zmieniłam ostatnio na bebiko to kupy nie było, albo był z nią problem. Na początku młody był na Bebiko ale kupa też była co parę dni, po Bebilonie było wszystko w porządku a teraz coś się powaliło i znowu kupa jest co drugi dzień i jak już jest to luźna. Zastanawiam się nad zmianą mleka. Poczekam jeszcze parę dni i go poobserwuję, czy picie ma rzeczywiście wpływ na kupy czy nie. Dzisiaj mu nie dam pić i zobaczymy jak będzie z kupą.
Myślę że jego organizm potrzebuje troszkę czasu na przestawienie się. Mój Krzyś mial to samo ale teraz chyba juz przywykł do mleka modyfikowanego i nie ma problemów z kupką ale za to jak juz zrobi... to po samą szyję
Tylko mój Sebek to akceptował sztuczne a teraz się coś powaliło z tą kupą.
U
użytkowniczka r
Gość
Super fotki w profilu twoje i Krzysia Duży chłopczyk z niego.Trochę nie na temat
reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
najwyżej ksiądz Ci pierś poświęci, buahahaaaafajnie Ci Antylopka-ja swojej nie mogłam na chrzcie karmic mimo ze sie darła, bo chrzest był po mszy i nie było jak wyjść
Podziel się: