Ewa - ja Ci czasem zazdroszczę. W czwartek muszę wyjść na kilka godzin i już jutro muszę zacząć gromadzić mleko, żeby uzbierać przynajmniej 200 ml. Zwłaszcza, że z butli Ida chyba wypija więcej - pije szybciej, więc myśli, że jest jeszcze głodna, a poza tym część się marnuje, bo spływa jej po brodzie. Ehhh... ciężkie życie matki ;-)
reklama
cwietka dla dzieci ze skaza sa mleka przeciez. nutramigen [ale chyba on jest na recepte] a przynajmniej kazde mleko z napisem w nazwie HA.
Wiem, ale ja przed skazu kupiłam zwykłe mm i teraz nie mam co z nim zrobić. Póki jakoś regularnie nie wychodzę nie będę kolejnego mleka kupowała, zwłaszcza, że podobno one są niedobre w smaku i dzieci ich nie chcą pić.
mamolka
Fanka BB :)
z tym to różnie bywa- mój Olek Bebilon pepti zasuwał aż miło
reklama
Wiem, ale ja przed skazu kupiłam zwykłe mm i teraz nie mam co z nim zrobić. Póki jakoś regularnie nie wychodzę nie będę kolejnego mleka kupowała, zwłaszcza, że podobno one są niedobre w smaku i dzieci ich nie chcą pić.
a ja przez pomyłke kupiłam mleko HA... ale bez różnicy - mój mlody mm w ogóle ruszyć nie chce.
poza tym to jak karmię z lewego cyca to pod prawy już nie podkładam pieluchy bo wtedy tam takie fontanny lecą, że biorę butle i czasami tak sobie bez żadnego duszenia i ściagania zbiera się tam nawet 40 ml z prawego to w ekspresowym tempie jestem w stanie odciągnąć ponad 100 ml. młody nigdy go nie opróżnił do końca bo jest tam taki nawał, że nie jest w stanie. a ja jestem zadowolona bo dzisiaj to się nawet z lewego ładnie napił - ewidentnie słyszałam jak połyka i jak dawałam mu odpocząć to specjalnie sprawdzilam jak leci jak nacisnę i efekt jak na mojego "trefnego" (hehe) lewego cyca był imponujący
Podziel się: