widac wyraznie ze szuka pocieszenia tylko wiec jak juz dawaj pustą piers....mam taki problem z Alicja - ona jak boli ja brzuch albo chce isc spac, to ma odruch jak do szukania cycka. ja oczywiscie nie mam pojecia, czy naprawde jest glodna czy nie. np. dalam jej piers godzine temu, potem troche miala aktywnosci i po godzinie znowu buczy. no to dalam jej druga piers - possala 5 min, puscila i jak ja wzielam do odbijania, to normalnie chlusnela na mnie mlekiem. normalnie cala mokra bylam. czyli ze sie przejadla??? moze wprowadzic restrykcyjne przerwy co 2 godz???
reklama
madziara158
Grudzień 2010
Moja Baśka jest jakaś nienażarta... Portafi opędzlować 2 cycki + 60ml NAN... A potem ulewa kilka razy.. No ale jak jej nie dokarmię, to wrzeszczy i ssa paluchy :-(
Elena
Grudniówka 2010
elena- na moje nie ma. on jest jeszcze nieuregulowany i piersi tez nie.
Mam nadzieję.
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
chyba rzeczywiscie bede jej dawala pusta piers. jesli zobacze, ze po chwili zasnie, to ok. jesli bedzie ssala jak glodna, to przerzuce ja na pelna piers. no i oczywiscie smok tez u nas jest - jak juz zasnie przy piersi i dalej chce ssac, to zatykamy ja smokiem.
dzieki za rady
dzieki za rady
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
u nas smoczek nie dziala...
u nas za trzecim razem dopero trafilismy ze smoczkiem. tych prostych wogole nie chciala, dopero przepasowal jej NUK o taki:
http://sklep.petit.pl/go/_info/?id=1406
Elena
Grudniówka 2010
u nas smok aventa wielbiony;pp
Też mamy zakupiony "na wszelki wypadek", ale póki co nie daję mu go.
reklama
kasiarem1
Fanka BB :)
ja kupila takie ladne smoczki z Tommee Tippee ale niunia nie chce ich dyndać a przy zakupach w sklepie dostalam gratis smoczek zwykly gumowy marki X i mala ciagnie go jak cyca musze dokupic jeszcze jeden bo jak nam oszukaniec zginie to dopiero bedzie
Podziel się: