reklama
mamolka
Fanka BB :)
Elena- ja mam coś takiego , tylko że ja zapłaciłam za to w aptece 10 zł mniej niż ta cena z linku http://sklep.oleofarm.com.pl/srodki-dietetyczne/79-kid-vitum.html
także do 3 m-ca mam spokój
Elena- ja mam coś takiego , tylko że ja zapłaciłam za to w aptece 10 zł mniej niż ta cena z linku witamina K i D dla niemowląt
mam to samo tylko w kropelkach
ja tez na poczatku dawalam wit K+d3 ale po K byla masakra i ALa byla mega niespokojna wiec odstawilam i daje tylko D3 bo to konieczne i zawsze sie podaje a K tylko przy karmieniu piersią. Poczekam jak Ala skonczy miesiąc to jeszcze raz sprobuje wprowadzic wit. K moze Ala będzie ja wtedy lepiej tolerować a jak nie to nie będę jej dawać.
Elena
Grudniówka 2010
Wczoraj wieczorem podałam te witaminy. Dobrze, że to ja nie poszłam do apteki, bo bym wybuliła prawie 24 zeta. Dzis mój synek był bardzo niespokojny, tzn. wisiał mi na piersi, cały czas był głodny, piersi flaczkowate się zrobiły, a mleko ciekło nadal, w końcu dałam mu butelkę i poszedł spać. Nie wiem, czy ma to związek z witaminami.
Antylopka
Potrojna mamuska
elena- na moje nie ma. on jest jeszcze nieuregulowany i piersi tez nie.
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
mam taki problem z Alicja - ona jak boli ja brzuch albo chce isc spac, to ma odruch jak do szukania cycka. ja oczywiscie nie mam pojecia, czy naprawde jest glodna czy nie. np. dalam jej piers godzine temu, potem troche miala aktywnosci i po godzinie znowu buczy. no to dalam jej druga piers - possala 5 min, puscila i jak ja wzielam do odbijania, to normalnie chlusnela na mnie mlekiem. normalnie cala mokra bylam. czyli ze sie przejadla??? moze wprowadzic restrykcyjne przerwy co 2 godz???
reklama
Podziel się: