reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o karmieniu ;)

My kupiliśmy witaminą K+D bez żadnej recepty. Tylko jest problem, bo codziennie o niej zapominamy. Dlatego mała dostaje o dziwnych porach - czasem przy ostatnim karmieniu wieczornym, czasem dopiero w nocy :-/

reklama
ja tez na poczatku dawalam wit K+d3 ale po K byla masakra i ALa byla mega niespokojna wiec odstawilam i daje tylko D3 bo to konieczne i zawsze sie podaje a K tylko przy karmieniu piersią. Poczekam jak Ala skonczy miesiąc to jeszcze raz sprobuje wprowadzic wit. K moze Ala będzie ja wtedy lepiej tolerować a jak nie to nie będę jej dawać.

Wczoraj wieczorem podałam te witaminy. Dobrze, że to ja nie poszłam do apteki, bo bym wybuliła prawie 24 zeta. Dzis mój synek był bardzo niespokojny, tzn. wisiał mi na piersi, cały czas był głodny, piersi flaczkowate się zrobiły, a mleko ciekło nadal, w końcu dałam mu butelkę i poszedł spać. Nie wiem, czy ma to związek z witaminami.

cwietka ja sobie fiolke z wit d postawilam na przewijaku i po wieczornej toalecie podaje malej :tak: nie da sie o niej zapomniec w ten sposob :-)

mam taki problem z Alicja - ona jak boli ja brzuch albo chce isc spac, to ma odruch jak do szukania cycka. ja oczywiscie nie mam pojecia, czy naprawde jest glodna czy nie. np. dalam jej piers godzine temu, potem troche miala aktywnosci i po godzinie znowu buczy. no to dalam jej druga piers - possala 5 min, puscila i jak ja wzielam do odbijania, to normalnie chlusnela na mnie mlekiem. normalnie cala mokra bylam. czyli ze sie przejadla??? moze wprowadzic restrykcyjne przerwy co 2 godz???

reklama
Do góry