reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o karmieniu ;)

Dzieki Gabi.Tak wlasnie zrobilam:tak:Troche sie balam bo pomidory uczulaja ale jest ok:tak:
Jasko dzisiaj dostal po raz pierwszy "dorosla" kanapke tj chlebek kukurydziany z maslem i wedlina i mu odkrajalam malutkie kesy do dzioba:-)I niezle sobie z nimi radzil:happy2:
A owocow za chiny nie zje:baffled:

reklama
wczoraj napisalam ze moj dostal wieczorem dlugie zeby na jedzenie, no to wczoraj mi pokazal jak bardzo sie myle. zjadl swoje i wyjadal Wiktorii, ja to smieszylo wiec mu oddala, a potem mezowi wyjadala... i w efekcie je jadlam kanapki, bo M zjadl moje:baffled:

wczoraj napisalam ze moj dostal wieczorem dlugie zeby na jedzenie, no to wczoraj mi pokazal jak bardzo sie myle. zjadl swoje i wyjadal Wiktorii, ja to smieszylo wiec mu oddala, a potem mezowi wyjadala... i w efekcie je jadlam kanapki, bo M zjadl moje:baffled:
najczęściej przewiduję taką akcję, no i każę mężowi nakładać nam równe porcje i jak swoją dzielę się ze starszą
a wczoraj malusia debiutowała w chińszczyźnie, tzn warzywa z chińskiej mrożonki z kurczakiem bez przypraw
najbardziej jej oczywiście smakowała... marchewka

a A. zjadł dziś pierwszy jogurt
a czemu? bo wył po obiedzie że głodny a nic innego nie było w domu
dostał i zajadał...ostatnio to mam wrażenie że A. 'konia z kopytami by zjadł' :szok:

Jak i z czym serwujecie dzieciom szpinak?

Mam taki prawdziwy biały ser od baby ze wsi robiony przez nią własnoręcznie z wydojonej przez nią krowy i taką też mam śmietanę i mleko. I tu pytanie - czy mogę taki ser i śmietanę dać dziecku np w twarożku, pytam bo to z mleka niepasteryzowanego przecież:confused:

reklama
Do góry