miałam pytać o twarożek, ale Ewa widzę daje Frankowi więc może ja Zuzi też już dam,
je jogurty, zaczęłam od tych 4 z nestle bo się bałam trochę zwykłego naturalnego, potem był naturalny danona i dodałam owoców, a teraz je danonki i nic jej nie jest i bardzo je lubi
są na mleku pełnym więc twarożek też może chyba już spróbowac
do samodzielnego jedzenia ma chlebek ryżowy, biszkopty, ale tylko te z SAN bo nie zawieraja w skł. żadnego syfu i chrupki kukurydziane
w sobotę dałam jej jajecznicę, nie była zachwycona, dziwne bo żółtko z warzywami je bez problemu, spróbuję jej w weekend znów dac
z kubka niekapka nie pije, ale rączki przyczepiłam do butelki, mam z TT i te rączki można przekładać, i owszem bawi się nią, ale też pije, z kubkiem jeszcze poczekam aż już całkiem samodzielnie usiądzie,
i u nas butelka tylko na kolację przed snem, w nocy, i rano, a tak to wszystko inne je łyżeczką, w ogóle w ciągu dnia poza piciem nic nie chce zjeść z butelki, woli łyżeczką:-) może dobrze, bo nie będzie może w przyszłości problemu z odstawieniem butli
to napisałam sprawozdanie z jedzenia Zuzi
tyle się nie udzielałam, że muszę nadrobić, zwłaszcza, że nie miałam z kim o dzieciach pogadać, a to teraz przecież najwazniejszy temat:-)