T
Tunia85
Gość
hihi, widzisz Ewa, a jak ja pisałam, że będę zaczynać od kukurydzianego to mi wszystkie polecałyście na początek ryżowy![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
a my na kukurydzianym od początku, dopiero wczoraj kupiłam 1 razy ryżowy, ale zamierzam go najpierw do butli dodawać na kolację, bo unas kleik w gęstszej postaci z owocami jedzony z miseczki się nie przyjął więc jest półpłynny w butelce na kolację,
bo ten z miseczki zjadł mąż
a ryżowy powoli chce dodawać do drugiego z kaszką posiłku może na rano, ale chyba dopiero jutro zaczniemy i będzie jeden z kukurydzianym jeden z ryżowym
kaszek nie kupowałam z tymi owocami bo coś jednak mi się nie podobało
a manna - robimy ekspozycje, chyba trzeba robić ok 3 m-cy i dopiero podać
zresztą ja też jeszcze korzystam ze słoiczków, choć myślę, że banana czy brzoskwinkę to już zacznę kupować. wystarczy sparzyć i obrać i podać zmiksowane... a Zuzka i tak mało je więc pewnie pół banana albo 1/4 z dodatkiem brzoskwini wystarczy na razie
a kiedy odzwyczajać dziecko od butelki?
czytałam, że ok roku,
a kiedy wprowadzacie kubek niekapek?
chyba jak już dziecko siedzi żeby się nie zakrztusiło?
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
a my na kukurydzianym od początku, dopiero wczoraj kupiłam 1 razy ryżowy, ale zamierzam go najpierw do butli dodawać na kolację, bo unas kleik w gęstszej postaci z owocami jedzony z miseczki się nie przyjął więc jest półpłynny w butelce na kolację,
bo ten z miseczki zjadł mąż
a ryżowy powoli chce dodawać do drugiego z kaszką posiłku może na rano, ale chyba dopiero jutro zaczniemy i będzie jeden z kukurydzianym jeden z ryżowym
kaszek nie kupowałam z tymi owocami bo coś jednak mi się nie podobało
a manna - robimy ekspozycje, chyba trzeba robić ok 3 m-cy i dopiero podać
zresztą ja też jeszcze korzystam ze słoiczków, choć myślę, że banana czy brzoskwinkę to już zacznę kupować. wystarczy sparzyć i obrać i podać zmiksowane... a Zuzka i tak mało je więc pewnie pół banana albo 1/4 z dodatkiem brzoskwini wystarczy na razie
a kiedy odzwyczajać dziecko od butelki?
czytałam, że ok roku,
a kiedy wprowadzacie kubek niekapek?
chyba jak już dziecko siedzi żeby się nie zakrztusiło?