reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o karmieniu ;)

My też już chrupki od 3 dni zajadamy ;-) Cisza niesamowita podczas jedzenia, aż miło ;-) My jedliśmy takie długie, żeby łatwo w łapce trzymać. Hubert nie ma problemu, żeby coś ciekawego i nowego do pyszczka wsadzić, nigdy w oko nie trafił ;-)
Bodzinka
u nas też był ryk jak wypadł chrupek z ręki. No i pewnie jeszcze nie powinniśmy, ale biszkopcika też już Hubek smakował i w łaski się wkradł.

reklama
Elena no flispy za mieciutkie. Te dlugie sa oki i te Krolciowe tez super. I w normalnym sklepiku.
Ja mam pytanie do mam cycowych. Czy wasze Bobasy tez sie za stope trzymaja jak jedza?? ;-)

Ja mam pytanie do mam cycowych. Czy wasze Bobasy tez sie za stope trzymaja jak jedza?? ;-)

Nie zdziwi Cię chyba, jak odpowiem, że tak ;) Franek jeszcze ma zespół ruszającej się ręki - ręką, którą ma na dole, obejmuje mnie w pół, a druga mu lata - to się zahaczy o koszulę, to o medalik, to znowu drapie się nią po uchu - i tak przez cały czas jedzenia ;)

Nie zdziwi Cię chyba, jak odpowiem, że tak ;) Franek jeszcze ma zespół ruszającej się ręki - ręką, którą ma na dole, obejmuje mnie w pół, a druga mu lata - to się zahaczy o koszulę, to o medalik, to znowu drapie się nią po uchu - i tak przez cały czas jedzenia ;)
Taaa dokladnie tak hi hi hi hi...Mnie jeszce za nos la[\pie nia czasem ;-)

Mój też trzyma nogę jak je i jak się lekko rozbudza. A rękoma tak macha, że dostaję po nosie i wcale to przyjemne nie jest. ;(

Zespół ruszającej ręki to i Cypriano ma, choć on nie cycowy:-D Jak go karmię przed snem (kiedy juz śpiący jest - i to jedyna okazja, ze trzymam go na rekach, bo normalnie nie ma opcji-musi siedziec na foteliku;/) wtedy też jedną ręką mnie obejmuje a drugą ...gładzi po ręce - niesamowite, cudowne uczucie :tak:

U nas tez już chrupy były, ale sporadycznie, choć uwielbia, do tego stopnia, że raz się zakrztusił z łakomstwa. Ciastek na razie nie podaję żadnych.
Buzc - lepiej dawaj mu pierwsze ciasteczka hippa, przynajmniej jaj nie ma w składzie i konserwantów znacznie mniej.

byłam w Tesco i normalnie nie ma tych chrupek o których mówicie - były 'pierwsze chrupki' Hippa i niby było napisane że bezglutenowe ale w składzie było proso - czy proso nie ma glutenu? czy o co tu chodzi?

reklama
Sun, z tego, co wiem, to proso nie zawiera glutenu. Mąż kupił ostatnio jakiś wymyślny słoiczek z kaszą jaglaną - właśnie z prosa robioną, więc to sprawdzałam, żeby wiedzieć, czy dodawać jeszcze mannę czy nie.

Do góry