Gufi biedna pewnie myslała, że jej najwspanialsze jedzonko zabierzesz;-);-) U nas pan Flip zacząl pluc jedzeniem. I nie dlatego, ze nie smakuje tylko bo mu sie podoba. Wczoraj kaszke miał wszędzie..Nawet we włosach
reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Ja wczoraj kupiłam kaszkę Bobovity z malinami i z sokiem i mam zamiar mu dać,jak nie będzie chciał to ja chętnie zjem ihihihih
dynie to mam swoją z Pl i mam zamiar mu ugotować. a mój mały żarłok to zje cały słoiczek i domaga się więcej! chyba jednak paczka z Polski przyjedzie jeszcze z obiadkami. tylko te polskie musze mu zagęszczać bo te irlandzkie geste o wiele lepiej się przyjęły - tyle tylko, że mają dziwne smaki i z mięsem od 4 miesiąca!! ja tego nie dam. tam samo szpinak jest z ziemniakami i z serem!! głupota. sama będę dużo gotować ale nie zawsze.
tak więc narazie marchewka z ziemniakami jest ulubionym daniem mojego dziecka
tak więc narazie marchewka z ziemniakami jest ulubionym daniem mojego dziecka
krolcia
Fanka BB :)
Mój jakoś nadal się krzywi jak mu łyżeczkę zapakuję do buzi. Niby coś tam miętoli ale bez rewelacji. Mam wrażenie, że mu nie pasuje takie jedzenie.
U
użytkowniczka r
Gość
Dzisiaj zrobiłam dziecku kaszkę tak jak pisało na opakowaniu i była gęsta na maxa,nie bardzo mu wchodziła,za to ja zjadłam chętnie :-) Następnym razem zrobię mu rzadszą,może będzie lepiej :-)
Renczysia ja robie tak jak na opakowaniu i mi wychodzi tak bardziej lejaca No Fif wieczrem jak mnie zobaczyl z miseczka to przestał ryczeć i paszcze otworzył tylko, ze dzielnie próbuje mi pomagac i skutki sa opłakane...
U
użytkowniczka r
Gość
Bodzinka to ja chyba łyżki mam gigantyczne hihiih
reklama
Podziel się: