reklama
Kasiarem, jak Wam następnym razem trochę dyni zostanie, to prześlijcie nam - Franek zje z pocałowaniem ręki Jak mu dynię podaję, to się czepia mojej ręki rękami i nogami (jak na trzepaku - robiło się takie kiełbaski - kojarzycie?).
Dziś byłam w wydawnictwie i panowie jedli marchewę zmieszaną z brokułami ze słoiczka. Mąż nie spodziewał się, że Franek ma tak mocny chwyt i musiał się z nim siłować W rezultacie - brudna koszulka, śliniak, spodnie i skarpetki :/ Chyba ich już więcej samych nie zostawię
Dziś byłam w wydawnictwie i panowie jedli marchewę zmieszaną z brokułami ze słoiczka. Mąż nie spodziewał się, że Franek ma tak mocny chwyt i musiał się z nim siłować W rezultacie - brudna koszulka, śliniak, spodnie i skarpetki :/ Chyba ich już więcej samych nie zostawię
Oliwka degustowała dzisiaj szpinak z ziemniaczkiem...niestety nie polubiła nowego smaku...miała biedna torsje i WSZYSTKO wypluwała... szpinak idzie zatem w odstawkę.:///
U nas szpinak z ziemniakiem też nie przeszedł :-) Jutro testujemy warzywka rossmannowskie. Ewa to mięso po 4 miesiącu też mnie zastanowiło... były też chyba z kurczakiem itp...
Tak poza tym to jakby komuś umknęło - w rossmannie są teraz promocje słoiczkowe :-) ja już narobiłam zapasów.
Zgadza się - też dziś kupiłam kilka na wyjazd do dziadków Przy okazji odebrałam pudełko nr 2 z Hippa
Orientujecie się może, czy zupa-krem Hippa ma gęstszą konsystencję niż Gerberowskie zupki? Bo tych płynnych ja już się nie podejmuję podawać bez zagęszczania, a na razie nie chce mi się kombinować. No i nie wiem, czy otwierać ten krem, czy jeszcze sobie odpuścić.
A kleikiem ryżowym też mogę zagęścić? Bo jego się dodaje do płynu o temp. 40 stopni - nie trzeba zagotowywać, więc do słoiczków by się nadał. Tylko jak ja się zorientuję, że już jest 40 stopni, jeśli podgrzewam w mikrofali?... Trzeba będzie na czuja coś pokombinować.
Orientujecie się może, czy zupa-krem Hippa ma gęstszą konsystencję niż Gerberowskie zupki? Bo tych płynnych ja już się nie podejmuję podawać bez zagęszczania, a na razie nie chce mi się kombinować. No i nie wiem, czy otwierać ten krem, czy jeszcze sobie odpuścić.
A kleikiem ryżowym też mogę zagęścić? Bo jego się dodaje do płynu o temp. 40 stopni - nie trzeba zagotowywać, więc do słoiczków by się nadał. Tylko jak ja się zorientuję, że już jest 40 stopni, jeśli podgrzewam w mikrofali?... Trzeba będzie na czuja coś pokombinować.
kasiarem1
Fanka BB :)
nie mogę sprać marchewki z ubranek drugą dostanie na golaska :-) spoko dynia dla was :-)
jak mam ją nauczyć pić z butelki? bo mi tylko gryzie smoczek dziąsłami i gada do niej a jak zabiore to się denerwuje traktyje to jak gryzak a ja mam problem bo jestem uziemniona
jak mam ją nauczyć pić z butelki? bo mi tylko gryzie smoczek dziąsłami i gada do niej a jak zabiore to się denerwuje traktyje to jak gryzak a ja mam problem bo jestem uziemniona
Kasierem no cóz spróbuj kubeczka.A co do ubranek spróbuj tego odplamiacza OXY u nas jest rewelacyjny i to nawet ten biedronkowy.
U nas hitem jest herbatka jabłko z melisą...Dostał od cioci i wczoraj mu dałam na spróbowanie. Super bo ostatnio na dworze ewidentnie mu sie pic chce a nie jesc a ja nie zawsze mam gdzie mu cyca dać Bo juz na spacerze spożywanie mamy opanowane cycula.
U nas hitem jest herbatka jabłko z melisą...Dostał od cioci i wczoraj mu dałam na spróbowanie. Super bo ostatnio na dworze ewidentnie mu sie pic chce a nie jesc a ja nie zawsze mam gdzie mu cyca dać Bo juz na spacerze spożywanie mamy opanowane cycula.
cristalrose teraz wytłumacz mi jak głupkowi z tą kaszką hehe jaką masz kaszkę? z tych błyskawicznych po 6 miesiącu, żeby była z glutenem? i dodajesz do innej łyżeczkę właśnie takiej i to wszystko? ja to taki głupol pod tym względem aaaa i czy to trzeba codziennie podawać czy np. co 2 dni będzie ok?
Gosia, z tego co wiem, co codziennie raz. Np. do zupki. Ale jaka jest ta gotowa kaszka to nie wiem, bo ja kupiłam zwykłą No ale po świętach już trzeba będzie zacząć ją wprowadzać, bo się nam będzie 5 miesiąc kończył...
reklama
Podziel się: