reklama
Teddy
Październikowa mać
ale macie sam blender (znaczy te palke z nozykami) czy mikser klasyczny: taki z mieszadlami???
bo ja wlasnie musze kupic i to i to... nie chcialabym razem, bo blender ma bazie miksera jest strasznie ciezki...
ale tez poszykuje sprzetu, ktory wytrzyma kolejny sernik...
bo ja wlasnie musze kupic i to i to... nie chcialabym razem, bo blender ma bazie miksera jest strasznie ciezki...
ale tez poszykuje sprzetu, ktory wytrzyma kolejny sernik...
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Teddy, cena różni się w zależności od dodatkowego sprzętu. Ja mam mikser na pałce, blender chyba też, oprócz tego dodatkowe: takie coś do siekania i oprócz tego kruszarkę do lodu. To do siekania i kruszarkę trzymam w szafce (kruszarka jest największa, do siekania luz), resztę w szufladce.
Doxa
Fanka BB :)
Ja też mam Brauna, z opisu wynika że takiego jak Magdusiek, ale Teddy ja bym nie ryzykowała robienia sernika! W sumie nie wiem nawet którą końcówką chcesz go robić, tzw. żyrafa chyba nie wymiesza Ci dokładnie, a końcówka do trzepania jajek jest chyba za delikatna do sernika? Poza tym silniczek w tym Braunie mieści się w rączce, więc jest maleńki, a taki w tradycyjnym mikserze jest sporo większy. Ja mam i Brauna i klasyczny mikser
reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Mój mikser nie wytzrymał zupy z zielonego groszku. Poszła się robić końcówka (znaczt dzbanek z końcówką) więc też muszę kupić blenderek do robienia zupek dla mojego Misia - Pysia. Dziad śpi jak suseł, a wnocy to patataj na mnie. Ja mu pokażę ;D
Teddy,
zatobisz się na śmierć takim ręcznym. 40 minut kręcenia jaj, z serem już krócej jakieś 5 minut, ale te jaja na puch??
Do odwaznych Świat należy
Teddy,
zatobisz się na śmierć takim ręcznym. 40 minut kręcenia jaj, z serem już krócej jakieś 5 minut, ale te jaja na puch??
Do odwaznych Świat należy