reklama
Doxa
Fanka BB :)
A Oli dzisiaj rano odmówił jedzenia kaszki! SZOK! Oli odwaracający głowę i skrzecząco-płaczący przy jedzeniu to nieznany mi widok!
Po chwili wszystko było jasne ... Oli zapragnął samodzielnie jeść :-) Drogą kompromisu doszliśmy do tego, że razem trzymaliśmy łyżeczkę, ja mu pomagałam nabrać i po drodze miseczka-buzia nie zgubić kaszki ;-) Normalnie dorasta mi syn!!!
Po chwili wszystko było jasne ... Oli zapragnął samodzielnie jeść :-) Drogą kompromisu doszliśmy do tego, że razem trzymaliśmy łyżeczkę, ja mu pomagałam nabrać i po drodze miseczka-buzia nie zgubić kaszki ;-) Normalnie dorasta mi syn!!!
Vertigo
Październikowa Mama 2005
to chyba nieodpowiedni watek, ale co mi tam... bylam dzis u gina. dostalam recepte na bromergon, zeby zahamowac laktacje. tylko, ze ja nie mam zadnych nieprzyjemnych objawow; dopiero po nacisnieciu brodawki wyplywa kilka kropel pokarmu. myslicie, zeby brac? ponoc samopoczucie po tym fatalne chcialam zaczac stosowac evre i pani stwierdzila, ze przedtem powinnam zahamowac wredne cyce. co myslicie??
*syla*
kobieta pracująca...
Vertigo, mi też się wydaje że jak nie będziesz przystawiała to samo mleko powoli zaniknie...tzn produkcja mleka.
Możesz spróbować kilka dni i zobaczysz, jak będziesz miała problem to wtedy weźmiesz lek.
Doxa, nie wiem czy budziła się z głodu czy to zbieg okoliczności. Bo ostatnio to już coraz rzadziej budziła się w nocy.
No ale jak się porządnie najadła to nie śniła o jedzeniu;-)
Magdusiek, ja też mam węwnętrzne przekonanie, że teraz już dzieciaki mogą próbować normalnego mleka, jeśli nie mają alergii...sama ciągle nad tym myślę:-)
Doxa, to już niedługo rano będziesz przed Olim stawiała miseczkę i wychodziła pod prysznic;-)
Możesz spróbować kilka dni i zobaczysz, jak będziesz miała problem to wtedy weźmiesz lek.
Doxa, nie wiem czy budziła się z głodu czy to zbieg okoliczności. Bo ostatnio to już coraz rzadziej budziła się w nocy.
No ale jak się porządnie najadła to nie śniła o jedzeniu;-)
Magdusiek, ja też mam węwnętrzne przekonanie, że teraz już dzieciaki mogą próbować normalnego mleka, jeśli nie mają alergii...sama ciągle nad tym myślę:-)
Doxa, to już niedługo rano będziesz przed Olim stawiała miseczkę i wychodziła pod prysznic;-)
Doxa
Fanka BB :)
Oby :-) Hi, hi ale raczej niedług to nie nastąpi, ale za jakiś czas na pewno!
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Vertigo - ja niedawno karmiłam tylko z jednej piersi, tak mnie było wygodniej i chciałam zobaczyć czy bedzie bolało itd.nic się nie działo, więc teraz po prostu nie karmie i przeczekam te dwa czy trzy dni większej jednej piersi;-) Ja na Twoim miejscu bym nie brała.
Ja odstawiłam Julkę bez problemów jakiś miesiąc temu.Na szczęście moje piersi były bardzo"grzeczne" i nie miałam z nimi żadnych kłopotów.Przez kilka dni by ły bardziej nabrzmiałe i bolące, ale produkcja w koncu ustała.Spróbuj Vertigonajpierw nic nie brać i zobaczysz , jak twoje piersi reagują i czy nie robi się zapalenie.Jak wszystko bedzie oki to po co masz sie faszerowac jakimiś chemikaliami.
Pozdrawiam!!!
Pozdrawiam!!!
reklama
Vertigo
Październikowa Mama 2005
dzieki. tez tak mysle, zeby nic nie brac. tym bardziej, ze piersi nie zrobily mi sie nawet pelniejsze! sa zupelnie mieciutkie, nic mnie nie boli, pokarm sam nie wyplywa (zreszta jak sie nadusi to juz tylko z jednej piersi kropelkuje). poza tym pytalam czy calkowite wyhamowanie laktacji jest warunkiem wejscia w antykoncepcje, ale okazuje sie, ze nie... wiec tym bardziej.