reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WSZYSTKO O KARMIENIU

Oli dzisiaj wcinał mielonego ... dawałam mu ze środka - żeby nie było, że jadł smażone ;) Bardzo mu smakowało! Super, już niedługo będziemy jadali razem :)

reklama
fajnie co?

hi, hi, ja też u teściów dawałam Idze kotlecika ale z piersi i też dziubałam ze środka i łudziłam się że jest mniej smażone niż reszta :laugh: i ziemniaczki nierozgniecione. Dziamała aż miło, uwielbiam patrzeć jak Iga przeżuwa, takie to słodkie.

Macie racje z tym dorosłym jesdzonkiem. Mnie wkurzają ludzie, którzy pytają czy Nadia już wszystko je!!! :mad:
Co to znaczy wszystko?
Odpowiadam, ze próbuje dorosłego jedzonka, ale głowne posiłki to jedzonko dla niemowląt.
Wtedy robią taaakie duże oczy ::) i się dziwią, ze gotuję jej oddzielnie zupki i jeszcze znaczną ich część miksuję!!!
Rany moje dziecko ma 10 miesięcy a nie 10 lat!!! :p

a my skonczylismy z zupkami gerbera czy bobovity,Alan chce jesc sam, w kawalkach, wiec dostaje na talerz gotowana marchewke, fasolke szparagowa i ziemniaka z kotlecikiem i szamie.......przynajmniej minal mi stres z jego karmieniem, jak sie naje poprostu odchodzi od stolu (jada przy naszej lawie siedzac na kanapie)

Shady, jasne, ze i Nadia je warzywka w całości i sama i próbuje potraw. Ale nie jada zupy pomidorowej zabielanej śmietana, takiej jak my jemy. A właśnie temu diwią sie ludzie.
I jeszcze dziwnie pytają czemu...... :p

shady pisze:
a my skonczylismy z zupkami gerbera czy bobovity,Alan chce jesc sam, w kawalkach, wiec dostaje na talerz gotowana marchewke, fasolke szparagowa i ziemniaka z kotlecikiem i szamie.......przynajmniej minal mi stres z jego karmieniem, jak sie naje poprostu odchodzi od stolu (jada przy naszej lawie siedzac na kanapie)

shady.... a jeszcze nie zmywa po sobie????

(tym razem to ja z tych dziwiacych sie)
;)[

reklama
ja tez z tych dziwiacych dajecie wieprzowine a co do danonkow macie jakies"ale" ;)
my Wiki tez duzo dajemy do sprobowania co dla doroslych a zupy zabielam jogurtem

Do góry