reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WSZYSTKO O KARMIENIU

A Olivce od banana wychodza takie grudeczki na policzkach. Chyba jest uczulona. Dawno juz w sumie nie probowalam, musze znowu zob.

reklama
Elvira Weronisi też wychodziło uczulenie na buzi jakieś dwa miesiące temu ale teraz zajada się bananami od kilku dni codziennie i nie ma uczulenia może u Was też będzie dobrze.
Daj znać jak sprawdzisz.

A ja mam pytanie pokrewne tzn foteliki do karmienia bo dopiero noszę się z takim zamiarem kupna. Jakie polecacie takie do 200zł, boję się że niektóre są za lekkie i mogą się przwrócić z ruchliwym dzieckiem zy jest taka możliwość?

Karen Ja mam krzesełko takie za ok. 120 zł, dostaliśmy od znajomych i jest bardzo dobre. Nie wywraca się nawet jak Weronika WSPINA SIĘ PO NIM. oNO JEST DWUczęściowe, krzesełko nakłada się na stolik a jak dziecko jest większe to zdejmuje się krzesełko i je przy stoliku na krzesełku. tylko nie mam w nim szelek. Ale Nika nie wypada, bo ono ma taką deseczkę z przodu, którą potem się odkręca.

244cwf6.jpg

reklama
Do góry