reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WSZYSTKO O KARMIENIU

Jarrela a z czym jej dałaś ten schab? Bo może to nie o mięso chodzi?

Ja potem dałam jeszcze Olinkowi kawałeczek samego mięska do buzi, tak do possania i wcinał aż miło, musiał jeszcze mu dać ;)

reklama
Doxa ja raczej stawiam, że właśnie o mięso.. bo jadła go już na wiele sposobów, bez niczego, z ananasem, ziołami, pieczarkami itd. Jej się chyba nie podoba, że schab się tak rozwarstwia na włóknach, bo jak siekany to je ::)

To może jeszcze za wcześnie na niesiekany? Czasem coś dziecku nie pasuje, a za tydzień, dwa lub miesiąc już jest OK!

Anula tez ju powoli je to co ja....ale ja jem bardzo "zdrowo" maluitko soli raczej chudo, wiec podjada mi z talerza chyba ze mam za duzo octu balsamicznego w salacie.....
ale przyzdam szczerze, ze serka topionego to bym jej nie dala, tlusty z masa chemii i sztucznych zapachow sama tego nie jem zeby sie nie szpikowac tym co nie odzywia.

ale sa rozne diety i my same dorosle roznie jemy wiec na pewno coraz czesciej bedziemy mialy roznice zdania na ten temat ;)

a cuknia u nas tez jest OK ale paryki jeszcze nie probowalysmy tylko raz surowa do ciumkania - ale zrobie jej taki paprywarz jak Doxa Olikowi....i z cebula?? na prawde??

:)

jak myslicie...mozna dac Alanowi do sprobowania rybe?? pieczona??? czy nie bardzo???? schabowego probowal i mu smakowal wiec rybke chyba tez....jak sadzicie??

magdusiek pisze:
Shady - ryba po 12 miesiącu czyli jak skończy rok. Wszedzie tak jest podane.
heheh no tak....teoretycznie......ale ja mu nie chce dac duzo tylko do sprobowania, stad moje pytanie ;) pewnie i tak dzioba umoczy, bo zawsze probuje z mojego talerza ..... wczoraj zjadl 1 bob i kartofelka mlodego......

reklama
Orzeszku u nas było więcej cukinii niż papryki, a cebulki tylko troszkę, tak na smaczek ;)  Żałuję pieczarek nie dorzuciłam - następnym razem!

Shady ja czekam z rybą do roku!

Do góry