reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WSZYSTKO O KARMIENIU

kup takie z IKEA za 49... mozna do stolu dostawiac i wtedy mozecie jesc razem...
jak maly podpatrzy, ze Ty przy stole jadasz, to moze zalapie co i jak... :)

reklama
nastapil u nas przelom.... Krystian owocki uznaje... ale w calosci...
.... mielone se matka moze wsadzic....

Syla wytrwała jesteś ja wytrzymałam 9 miesięcy i powiedziałam no more ściągania w pracy... już mi się ulewało na sam widok laktatora ;D

Ja ją karmię na okrągło ::)... przestałam tylko ściągać w pracy... je cycka rano, po powrocie z pracy, wieczorem i w nocy - wcześniej musiałam sobie nastawiać budzik na 3, a teraz wyje co 2 godziny ::)

Shady, te lrzesełka z ikea sa fajne, wejdź na stronę i obejrzyj, nie dość, że można przysunąć do stołu to nie zajmują dużo miejsca, nie są drogie i chyba jakieś blaty można do nich dokupić, tak mi sie po głowie plącze.

A ja chyba odkryłam róznicę w kaszce słoiczkowej - ona jest homogenizowana :) I dlatego mimo tych samych składników inaczej smakuje. Natalka zjada ok pół słoizka 190 ml i zjada chętnie,a innej kaszki zje łyżeczkę i zaczyna plucie.
Może faktycznie kupię na próbę mleko i spróbuję tak zrobić. A jakie to mleko się kupuje? 2?

Jarrelka - ja tez jestem w szoku, niby dokładnie czytałam, ale nie na kazdym kawałku ;)
dzięki, to ja jutro kupię jakies 2 ;)

reklama
Kaszu przyznam Ci się szczerze, że ja daje Kamie różne rzeczy.. ale Twój serek Bonjour i złoty ementaler to mnie po prostu wprawił w osłupienie. No w każdym bądź razie ja nie odważyłabym się dać Kamie ale skoro Laurka lubi i jej nie szkodzi, to czemu nie.

Do góry