reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko O Karmieniu Piersia I Butelka

reklama
:-D:-D:-D:-D ok Ktosiu czyli do mnie prosze wielkimi literami pisac bo nie dociera :-D:-D:-D:-D Odnosnie pytania, moje piskle od urodzenia smoczka nie uznaje, butli tez:baffled::baffled::baffled: Przez rok jego bujnego zycia wydalam wiecej kasy niz mozna przewidziec na butelki, buteleczki, smoczusie, a to gumowe, a to silikonowe... U nas guma nie ma wstepu do buzi:crazy:. A wiec piciu z niekapka z koncowka plastikowa, lub przez slomke, a mleczko zapodajemy lycha:rofl2:

A co do pelnych piersi... dzieki za info dziewczyny!!!! czyli mleczko jak dobre wino przechowuje dla drugiego potomka... o ile kiedykolwiek sie narodzi...

Amoreczku ja jak nacisne to nadal mam mleczko :szok::laugh2:
ja też nadal mam mleczko a juz od wrze nie karmię... i czasami tak mnie pierś swędzi ze jak lekko nacisne to mi na odleglość siknie:laugh2:...........nie wiem czy to normalne po takim czasie???

amorku - no to wsumie dobrze ze i do smokow sie nie przyzwyczajal....ale mleczko łyzeczką--- to isę nawiosłujesz:laugh2:

własnie opryskalam scianę i monitor jak sprawdzalam.........

ło matko, nie moge sobie wyobrazic zapodawania mleka lycha :szok:, ale ewka smokowa od poczatku ... a mojego prywatnego mleka niet, od grudnia, kiedy to ewka zrezygnowala, nie wiedzialam ze moze po takim czasie byc jeszcze :blink:

z ta lycha to powiem tylko tak " jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma". Mleko zageszczam kaszka lub kleikiem i zapycham... udaje mi sie wcisnac 200-250 ml nie duzo ale zawsze cos... do tego danonki i jeszcze mleko z platkami kukurydzianymi i musi wystarczyc.... Coz zrobic ...:baffled:

Ja probowlam wczoraj mleczko butelka to nie chciala, dobrze wiec ze niekapka lubi. A ja juz mleczka nie choc przestalam karmic 7 maja, ale to napewno dlatego ze bralam tab. na wstrzymanie laktacji:tak::-)

sami... :shocked2:
dla mnie to chore... po co? po 2 latach mleko jest bez wartosci odzywczych...wszyscy wiemy jak to jest gdy jeszcze sie leje z piersi i ze to nie bardzo ulatwia zycie z m w sypialni.... wrecz przeciwnie... no chyba ze facet tez sie chce pryssac kazdego dnia :confused::confused::szok::szok:
dziwne...nienaturalne

reklama
Do góry