A ja mam problem-mój mały nie chce ciągnąc cyca tylko butelkę, pokarm dostałam dopiero na trzecią dobę i to taki marny więc od początku był na butelce ale przystawiałam go do piersi aby sie przyzwyczajał i tak sobie troche cmokał.
Pózniej juz ciągnął pokarm ale musiałam dokarmiac butelką bo się nie najadał, a teraz to juz cycka nie chce jak mu daję to krzyk na całe mieszkanie, a jak butle dostanie od razu cisza. Kórcze myslałam, że może pokarmu mam mało i on sie wkurza bo się męczy przy ciagnięciu ale zaczełam odciągac i jest nawet sporo, a co najgorsze,że chciałam mu ten pokarm dac z butelki skoro piersi nie chce, a on i z buelki tez nie chciał jak poczuł, ze to pokarm naturalny.
Dziewczyny może wy wiecie czym to moze byc spowodowane?
Tak bym chciała karmic piersią, a boję sie, ze już nic z tego nie bedzie:-(
Pózniej juz ciągnął pokarm ale musiałam dokarmiac butelką bo się nie najadał, a teraz to juz cycka nie chce jak mu daję to krzyk na całe mieszkanie, a jak butle dostanie od razu cisza. Kórcze myslałam, że może pokarmu mam mało i on sie wkurza bo się męczy przy ciagnięciu ale zaczełam odciągac i jest nawet sporo, a co najgorsze,że chciałam mu ten pokarm dac z butelki skoro piersi nie chce, a on i z buelki tez nie chciał jak poczuł, ze to pokarm naturalny.
Dziewczyny może wy wiecie czym to moze byc spowodowane?
Tak bym chciała karmic piersią, a boję sie, ze już nic z tego nie bedzie:-(