reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko O Karmieniu Piersia I Butelka

Sami herbatki Hippa działają bardzo szybko, jak chcesz pobudzic laktację to może sobie poprostu właśnie ściągaj mleczko, to będzie się go produkowało więcej i więcej ... :tak:

I szybkiego powrotu do zdrówka, bo do formy to już kochana wróciłaś pięknie, widziałam na zdjęciach... Powodzonka!!!

reklama
Dziękuje Madzialenko też mam nadzieje, że teraz wyniki będą dobre :tak: a mleczko ściągam też laktatorem ale nieraz siedze np. godzine z laktatorem przy cycku a np. tylko 50, 60 ml poleci,
Dziękuje

Sami przed odciaganiem waro zrobic sobie np;ciepla kompiel lub kompres na piersi a takze zeby mleczko wyplywalo to dobrze miec zdjecie swojej kruszynki kolo siebie lub swoja dzidzie na zywo no i trzeba byc zrelaksowanym i nie myslec tylko o tym ze trzeba mleczko sciagac.

dziewczyny a ja mam taką radę od położnej....w drugiej dobie po porodzie nie miałam pokarmu i kazała żeby ktoś z rodziny przyniósł mi piwko karmi, mąż dostarczył browara i dostałam nawału mleka wię spróbujcie może u Was też zadziała....ja narazie karmię piersią i Maciuś czasem nie zdaja wszystkiego więc sobie troszkę odciągam:-)

dziewczyny mam problem karmie 2 miesięcznego synka z butelki antykolkowej i nic nie pomaga ma kolki takie bolesne że płacze co robić nawet leki nie pomagają które przepisał pediatra, kropelki Esputikon, Fenicol, herbatki Planteks nic nie działa pomóżcie Zrozpaczona:no:

reklama
Do góry