reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
i wecie co po tej obfitej kolacji spala od 19.30 do 8.45:-)mam nadzieje ze juz tak pozostanie...chyba kanapeczke wlacze na stale do kolacyjki
kasira
Fanka BB :)
dziaiaj na kolacje zapodalam kaszke i potem pol kromeczki chlebka z maselkiem i szynkazjadla ze smakiem i mam nadzieje ze to wystarczy do rana...
a podajecie już dzieciom produkty z glutenem?
amoreczek
Mamy kwietniowe 2007 Mama Dawidka
M-ktosiu, kurcze gdzies mnie pytalas o to ile sie moj szkrab w nocy budzi, ale nie moge znalezc... Czy ja slepa jestem czy zakochana, bo w ciazy to jeszcze nnie ... chyba... nie napewno nie.... jeszcze nie hihihihihi
A wiec Dawid idzie spac o 20 i miedzy 3:30 a 5:00 budzi sie na mleczko. Najada sie w 10 minut i spi dalej tak do 7 czasem 8. Czasem jednak ma takie nocne krzyki trwaja od paru sekund do kilku minut sa one przez sen. Juz nauczylam sie je rozpoznawac i nawet nie wchodze do pokoju, bo jak sie zbudzi to wtedy juz klops bo i piers i noszenie i kolysanki i zmiana pieluszki i mama i tata wszystko inne nie pomaga, wtedy zaczyna sie koncert.
Jesli pytalas o cos wiecej to prosze napisz jeszcze raz bo zasleplam normanie...
A wiec Dawid idzie spac o 20 i miedzy 3:30 a 5:00 budzi sie na mleczko. Najada sie w 10 minut i spi dalej tak do 7 czasem 8. Czasem jednak ma takie nocne krzyki trwaja od paru sekund do kilku minut sa one przez sen. Juz nauczylam sie je rozpoznawac i nawet nie wchodze do pokoju, bo jak sie zbudzi to wtedy juz klops bo i piers i noszenie i kolysanki i zmiana pieluszki i mama i tata wszystko inne nie pomaga, wtedy zaczyna sie koncert.
Jesli pytalas o cos wiecej to prosze napisz jeszcze raz bo zasleplam normanie...
Ja KASIRKO podaje odkad maly skonczyl 6 m-cy chyba...tak co pare dnia podajecie już dzieciom produkty z glutenem?
szmina
mamusia Emilki i Filipka
kasirka ja tez podaje i chyba tez od 6 m-ca...sama swiadomie nie dalam ale kupilam deserek z dodatkiem zboz i potem jak wyrzucalam sloiczek przeczytalam na etykietce ze byl gluten i tak juz zostalo...i makaronik jemy a tam tez gluten chyba co nie? a ty dawalas juz rsolek i co tak bez makaronu?
kasira
Fanka BB :)
no bez, z ziemniakami.....mój mąż ma celiakię i je pieczywo bezglutenowe, oby tylko mały nie odziedziczył.Podobno ta choroba jest od wczesnego wprowadzenie glutenu ale napewno każdy organizm inaczej to toleruje....ja narazie jakoś uważam na to i cztałam że najwcześniej to po 10 miesiacu wprowadzać ale jak to jest to nie wiem
Z tym glutenem to co chwilę jest inaczej. Teraz podobno jest taka szkoła, żeby wprowadzać od 6 miesiąca w postaci kaszki mannej. My uważamy, bo mała jest alergiczką... Jak dałam jej do jedzenia makaron to ją wysypało tylko nie wiem czy od glutenu, czy od jajek
ania1a1
Mama Adasia:)
Dziewczyny, mam pytanko dla karmiących mlekiem NAN, czy zmieniacie już z 2 na 3?
reklama
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Aniu ja daje NANa ale nie zmieniam, bo o ile mi wiadomo to kolejne jest Nestle Junior (bo czy jest NAN3?) a ten jest dopiero po roczku. A Ty planujesz zmienic mleczko?