reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko O Karmieniu Piersia I Butelka

SZMINKA - ja sobie tak mysle ze Emilcia moze wiecej potrzebuje teraz jedzonka bo od jakiegos czasu wiecej sie rusza no i w zwiazku z tym wiecej spala:tak:
Zeby na mojego Kube to tak dzialalo:sorry2:

reklama
i wecie co po tej obfitej kolacji spala od 19.30 do 8.45:tak::-D:-)mam nadzieje ze juz tak pozostanie...chyba kanapeczke wlacze na stale do kolacyjki:tak:

M-ktosiu, kurcze gdzies mnie pytalas o to ile sie moj szkrab w nocy budzi, ale nie moge znalezc... Czy ja slepa jestem czy zakochana, bo w ciazy to jeszcze nnie ... chyba... nie napewno nie.... jeszcze nie hihihihihi

A wiec Dawid idzie spac o 20 i miedzy 3:30 a 5:00 budzi sie na mleczko. Najada sie w 10 minut i spi dalej tak do 7 czasem 8. Czasem jednak ma takie nocne krzyki trwaja od paru sekund do kilku minut sa one przez sen. Juz nauczylam sie je rozpoznawac i nawet nie wchodze do pokoju, bo jak sie zbudzi to wtedy juz klops bo i piers i noszenie i kolysanki i zmiana pieluszki i mama i tata wszystko inne nie pomaga, wtedy zaczyna sie koncert.

Jesli pytalas o cos wiecej to prosze napisz jeszcze raz bo zasleplam normanie...

kasirka ja tez podaje i chyba tez od 6 m-ca...sama swiadomie nie dalam ale kupilam deserek z dodatkiem zboz i potem jak wyrzucalam sloiczek przeczytalam na etykietce ze byl gluten i tak juz zostalo...i makaronik jemy a tam tez gluten chyba co nie? a ty dawalas juz rsolek i co tak bez makaronu?

no bez, z ziemniakami.....mój mąż ma celiakię i je pieczywo bezglutenowe, oby tylko mały nie odziedziczył.Podobno ta choroba jest od wczesnego wprowadzenie glutenu ale napewno każdy organizm inaczej to toleruje....ja narazie jakoś uważam na to i cztałam że najwcześniej to po 10 miesiacu wprowadzać:tak: ale jak to jest to nie wiem:sorry2:

Z tym glutenem to co chwilę jest inaczej. Teraz podobno jest taka szkoła, żeby wprowadzać od 6 miesiąca w postaci kaszki mannej. My uważamy, bo mała jest alergiczką... Jak dałam jej do jedzenia makaron to ją wysypało tylko nie wiem czy od glutenu, czy od jajek:confused:

reklama
Aniu ja daje NANa ale nie zmieniam, bo o ile mi wiadomo to kolejne jest Nestle Junior (bo czy jest NAN3?) a ten jest dopiero po roczku. A Ty planujesz zmienic mleczko?

Do góry