reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o karmieniu: piersią, butlą..........

reklama
martuś to nie Twoja wina, tak czasem bywa...

my dzisiaj co godzinę cycolimy, mały nie może usnąć , biedaczek
idę znowu cycolić....

nie popisze na razie bo mamy problem z tym katarkiem :-(

Claudia - moja jak miałam katar to też co godzinę jadła bo zwyczajnie katar przeszkadzał jej w tym żeby się najadła

mój też tak ma

zobaczymy co będzie jak katarek przejdzie

podobno można zagęszczać mleko matki kaszką...
ja mam bananową od 4 miesiąca ale na razie się waham...

wolę mu dawać samego cyca i herbatkę

claudia jeśli nie masz potrzeby to nie musisz zagęszczać mleka. Mówiłaś że mały się najada więc po co kaszka?

ostatnio źle spał i myślałam nad tym czy to przez to że głodny

ale po tej dzisiejszej nocce widzę, że potrafi spać po te 3 godziny - nawet 4

więc kaszka zostaje no potem, o ile ja jej nie zjem :-D

dziewczyny jakiego mleka używacie? bo moja dostaje na noc zawsze flache ale już kilka razy się zdarzało że nie było kupy po 3 dni. Stosujemy Nan HA ale wiem że ma dużo żelaza i chciałabym zmienić ale nie wiem na które

reklama
Do góry