aguska2017
Fanka BB :)
My także łosoś dorsz a ostatnio sandacza :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mój książe jest niejadkiem jak ja bym chciałą żeby zjadł kanapeczkę jak wasze dzieci z wędlinką czy z serkiem, na obiad najlepsze lane kluski na rosole ale ile można to jeść góra dwa razy w tyg mu robię, a i najlepiej makaron sam bez sosiku bez zupy no i jajecznica.bardzo urozmaicona dieta.........nie wiem jak go zachęcać do jedzenia nie chcę na siłę bo całkiem się zniechęci, zazdroszczę wam że wasze dzidziole tak ładnie wszystko wcinają
Twój Mały ładnie waży moja gabi waży 9,600 i je newiele w porównaniu... Rano mleczka około 120 z kleikiem, potem parówka jajeczko albo kaszka łyżeczką ale nieiwel prawie wszystko bez chleba czy bułki, zupka a potem jaieś drugie ale ona raczej woli zupy wiec drugie czasem kończy się słoiczkiem którego wciągnie najwyzej pół na deser jakiś owoc i kaszy manny 120 na wieczór po kąpaniu. Gabi nie jest prawie nigdy zainteresowana jedzeniem. Słodyczy nie dostaje żadnych serków homo, czasem jogurt ale nestle albo Bobovita. Zazdroszę mamom któych dzieci jedzą kanapki moja pluje tym i koniec. No ale ja już się nie spinam je ile chce a resztę proponuję najwyżej za jakiś czasmoje szczęście waży koło 11 kg, a jest chudy. Szok. Chyba ma to po tacie, bo mama to nawet od wody tyje Tylko, że ja ważyłam go na wadze łazienkowej, to może być to trochę niedokładne )))
Grymaszenie mu się zdarza, ale naogół zjada wszystko. Czasem zdaża się, ze pluje moją zupką, to wdety jakiś kupny słoiczek czeka pogotowiu A kaszy z owocami je tyle, że ja bym chyba nie dała rady Koło 400 ml potrafi pożreć na raz. Ale je 4 razy dziennie, czasem tylko jako piąty posiłek- mała przekąska, ale nie zawsze. NA śniadanie idą 2 kromki chleba.