reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Andzia Julka uwielbia kaszki. Ja również daję 2x na śniadanie z owocami, na kolację mleczną.
to zazdroszcze ze Wasze szkrabasy tak lubia kaszunie, moja Amela pluje kaszką ! i nie ma mocnych ! wiec musze coś innego na śniadanka i kolacje wymyślać.... narazie cvały czas króluje jajecznica na masełku z mleczkiem ( 2 jajka) lub kanapeczki :-) z własną wędlinką np pieczona ( w rękawie w piekarniku) szyneczka, karkóweczka, kurczaczek :-)
Pasibrzuch
Fafla to wszystko zmiata, co dostanie. Ostatnio zrobiłam placuszki z cukinii, pyszotka, czekam, aż trochę potanieje i nam też będę robiła :-)
Pasibrzuch
Macie może jakieś pomysły, co jeszcze można zrobić dziecku z cukini? u mnie w domu nie używaliśmy cukini, więc nie mam pojęcia, co jeszcze można zrobić.
Polcia :)
mama pełnoetatowa:-)
moja teściowa robiła w wakacje coś a'la bigosik z cukinii.. kroisz cukinie w paski, wrzucasz do gara, dodajesz pokrojoną w kostkę pierś z kurczaka i gotujesz,aż jedno i drugie zrobi się miękkie zuzia się tym zajadała
albo zupa-krem z cukinii- tego juz chyba nie trzeba wyjaśniać? Potrzebny tylko blender :-)
Nie jesteś sama- ja też nigdy w życiu nie miałam cukinii w ustach. Dopiero w tym roku teściowa dawała mi warzywa z ogrodu i zapakowała razem cukinię.. wiec musiała mnie nauczyć jak sie ją przyrządza przy okazji
albo zupa-krem z cukinii- tego juz chyba nie trzeba wyjaśniać? Potrzebny tylko blender :-)
Nie jesteś sama- ja też nigdy w życiu nie miałam cukinii w ustach. Dopiero w tym roku teściowa dawała mi warzywa z ogrodu i zapakowała razem cukinię.. wiec musiała mnie nauczyć jak sie ją przyrządza przy okazji
F
Fiołek2010
Gość
dobra jest tez cukinia duszona z cebulką ,czosnkiem i jogurtem greckim.
reklama
Nie zdąrzyłam przeczytać ale warto rzucić gałką
Mleko matki to za mało - Żywienie - - Onet.pl Dziecko
Mleko matki to za mało - Żywienie - - Onet.pl Dziecko
Podziel się: