reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

reklama
Ja wiem, dlaczego wszystkie chetne na zadymy. Bo chca to lansko na tylek goly dostac. Zboczuchy jedne! :-p

Sel dzieki za info. zapytam przy kolejnym szczepieniu na poczatku sieprnia,moze i dla nas to bedzie wyjscie z sytuacji.

Beti - chciałam cię tylko przygotować, że leczenie poprzez żywność nie jest dość rozpowszechnione, Sel trafiła na kogoś super i ja naprawdę chylę czoła przed tą lekarką. Niestety nie jest to typowe i nie każdy lekarz ma o tym pojęcie.

z tego co czytalam to zwykle kozie z zasady i tak podaje sie po 1 roku tak jak krowie no chyba ze to specjalne Holle ,wlasnei popatrzylam na allegro i niestety nie znalazlam mleka koziego modyfikowanego Holle wiec nie wiem jak z dostepnoscia tego specyfiku w Polsce .

My 17 lat temu - hehe kawał czasu - podawaliśmy kozie właśnie w okolicy roczku, wcześniej był nutramigen wrr... więc to kozie to było i tak super chyba... ;)

Kaja, Sel bardzo dziekuje z ainformację, poczytam o kozim mleczku i spróbuje porozmawiac zpediatra ale znając naszą przychodnie to pewnie o kozim mleku nie słyszeli i odeślą do alergologa a tamta to juz wogule z kosmosu.chyba zacznę od znalezienia dobrego alergologa w okolicy.kurcze marez o tej chwili kiedy moje dziecko ze smakiem wypije ten biały płyn zwany mlekiem;-)

A ja to wyrodna matka jestem, nie chce mi sie gotowac i kupiuje caly czas sloiczzki. A z pzysmakow to Olkowi najbrdziej chleb albo buła pasuje, dzis palaszowal na miescie w wozku i ludzie sie na mnie dziwnie patrzyli ze dzecko takie usmolone ale przynajmniej spokoj byl:-D:-D

reklama
JAk zachęciś K do jedzenia łyżeczka?:-( jedynie gruszkę wcina a tak to muszę mu wciskać lub się wydurniać a i tak niewiele zje. Wasze dzidziolki pałaszują już albo całe słoiczki na raz albo zupki gotowane a u nas słoiczek na dwa trzy dni:-( nie wiem co robić Help.

Wcz dałam mu słoiczek jagnięcina z kaszką jaglaną i dostał wysypkę w okolicach ust i teraz nie wiem czy od kaszy czy od mięsa:sorry:

I jeszcze jedno czy kisiel można dawać takim maluchom???

Do góry