reklama
Oli.B
Fanka BB :)
Cypisia już poprawiłam nie mogłam ogarnąć tworzenia tego suwaczka, oczywiście 1 miesiąc, 1 tydzień i 1 dzień maOli, a ile ma Twoje Dziecię? Bo mnie ten Twój suwaczek wybija z rytmu
Jak mniemam, 0 lat 0 miesięcy 4dni 1 miesiąc 1 tydzień i 1 dzień to taka zmyła?
A jak zrobić takie fajne latające literki z imieniem ??? Bo dla mnie to już "wyższa szkoła jazdy"
Ostatnia edycja:
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Kobitki help.Mam podac malej mleko po raz pierwszy i jest napisane -5 lyzeczek takich glebokich (scoops) ale lyzeczka nie jest dolaczona to jak mam do cholery to odmierzyc?
Oli.B
kluseczka poszukaj łyżeczki dobrze w mleku na pewno jest dołożona tylko się gdzieś zakopała ;-)Kobitki help.Mam podac malej mleko po raz pierwszy i jest napisane -5 lyzeczek takich glebokich (scoops) ale lyzeczka nie jest dolaczona to jak mam do cholery to odmierzyc?
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
kluseczka poszukaj łyżeczki dobrze w mleku na pewno jest dołożona tylko się gdzieś zakopała ;-)
Noo mialas racje JEST!!!!Ale ze mnie pierdola wielkie dzieki
Oli.B
noo mialas racje jest!!!!:-d:-d:-d:-dale ze mnie pierdola wielkie dzieki
:-d:-d:-d
na moim mleku jest napisane, że mała może zjesc 90-120ml w 3-4tż...ale ona jak zje 100ml to pęka...pewnie dlatego, że z cyca costam wyciagnie ..... a przybiera ponad 50g dziennie... więc zjada sporo za duzo jak norma to 20-30g.....w nocy tylko na cycu prawie jest i butli za nic nie chce, woli pocycować co 2 h i paść...rano wstała zjadła cyca + 90 ml i aż sie jej ulewało....było chyba az za duzo....teraz zjadła cyca i 15 ml i śpi wiec jak widac daje mojej małej tyle ile chce....jak jest pełna to za nic butli nie chce...a bebilon pepti jej za bardzo nie smakuje i jak go pije to sie krzywi
reklama
Borys je różnie... ja za nim nie nadążam Czasem machnie 90ml i w zupełności mu wystarcza, czasem 120ml i jeszcze wrzeszczy, że chce... nie ma reguły. A to, co napisali na opakowaniu, że 6 posiłków na dobę, to jeszcze mi się nie zdarzyło U nas jest minimum 8-9, a najczęściej właśnie ok.12