reklama
Dziewczyny, mam problem. Od tego nowego mleka, na które przeszliśmy (Bebilon Comfort) Mały nie może kupy sam zrobić, a jak już wymusimy, to ma rzadką paskudnie. Do tego zawsze po jedzeniu marudzi i się pręży, czyli widać, że jakieś gazy jeszcze go męczą
Wiem, że do każdego nowego mleka dziecko musi się przystosować. Tylko właśnie pytanie - ile to może trwać i czy warto tak męczyć biedaczka?
Podajemy już 2 opakowanie Bebilonu i poprawy żadnej nie widać
Wracać do starego mleka? Próbować nowego jeszcze jakiegoś? Sama już nie wiem... Podawaliśmy wcześniej Enfamil, ale wtedy miałam problem, że Borys zjadał na raz strasznie mało i krzyczał o jedzenie co 15 minut
Wiem, że do każdego nowego mleka dziecko musi się przystosować. Tylko właśnie pytanie - ile to może trwać i czy warto tak męczyć biedaczka?
Wracać do starego mleka? Próbować nowego jeszcze jakiegoś? Sama już nie wiem... Podawaliśmy wcześniej Enfamil, ale wtedy miałam problem, że Borys zjadał na raz strasznie mało i krzyczał o jedzenie co 15 minut
hmm dziwne bo właśnie w sklepie przeczytałam na opakowaniu że Bebilon Comfort jest dla dzieci cierpiących na kolki i zaparcia, ale napisać mogą sobie wszystkoDziewczyny, mam problem. Od tego nowego mleka, na które przeszliśmy (Bebilon Comfort) Mały nie może kupy sam zrobić, a jak już wymusimy, to ma rzadką paskudnie. Do tego zawsze po jedzeniu marudzi i się pręży, czyli widać, że jakieś gazy jeszcze go męczą
Dziewczyny, mam problem. Od tego nowego mleka, na które przeszliśmy (Bebilon Comfort) Mały nie może kupy sam zrobić, a jak już wymusimy, to ma rzadką paskudnie. Do tego zawsze po jedzeniu marudzi i się pręży, czyli widać, że jakieś gazy jeszcze go męczą
też tak miałam.spóbuj małemu podawać stare i nowe mleko na przemian(lub 2x stare 1x nowe) aż sie przyzwyczai,tak mi doradziła moja położna i przyznam,że zadziałało
Oli.B
Fanka BB :)
Cypisia my z Enfamilu, przeszliśmy na NAN HA i jest dobrze. :-)Dziewczyny, mam problem. Od tego nowego mleka, na które przeszliśmy (Bebilon Comfort) Mały nie może kupy sam zrobić, a jak już wymusimy, to ma rzadką paskudnie. Do tego zawsze po jedzeniu marudzi i się pręży, czyli widać, że jakieś gazy jeszcze go męczą
A my wczoraj wróciliśmy jednak do Enfamilu. I dzisiaj już była ładna kupa, którą Borys zrobił bez wspomagania i bez płaczu :-) Co prawda wróciło ulewanie... ale z tym będziemy walczyć jakoś, a najważniejsze, że się mój mały Mistrzu nie męczy już :-)
angelika82
Fanka BB :)
Ja mam pytanie do butelkowych Mamus
Dziewczynki macie jakis szybki sposb na to, zeby meleczko bylo cieple ?
Bo jak moja Mala zaczyna krzyczec o jedzenie to nie mam czasu tego mleczka doprowadzic do temperatury 37 stopni i sie bardzo stresujemy przy tym.
Bo jak moja Mala zaczyna krzyczec o jedzenie to nie mam czasu tego mleczka doprowadzic do temperatury 37 stopni i sie bardzo stresujemy przy tym.
krlnk
Wdrożona(y)
sie wtrące bo bardzo fajny i bogaty ten topik macie o butelkach i tak sobie juz ostatnio przez google na niego weszłam
szybko mleko możesz zrobić za pomoca micro - ja podgrzewam wode ( 20 sek metoda prób obliczyłam sobie ile sie kręcić musi zeby było idealne) i dosypuje mleczka - całość jakieś 30 sek
szybko mleko możesz zrobić za pomoca micro - ja podgrzewam wode ( 20 sek metoda prób obliczyłam sobie ile sie kręcić musi zeby było idealne) i dosypuje mleczka - całość jakieś 30 sek
reklama
nocanka
Mama Klaudii
Ja mam pytanie do butelkowych Mamus
Ja mam w termosie ciepłą wodę i w kubku zimną, mieszam i jest butla w moment gotowa :-)