reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o karmieniu butelka

niechce zapeszać ale zmiana mleczka chyba podziałała , wczoraj 3 kupki były a dziś rano 1 :-D kurcze to luksusik bo wcześniej 1 na 2-3 dni i to popychana termometrem:dry:.
dziewczyna a czym różni sie NAN1 , OD NAN 1 HA jakoś nieogarniam tego

reklama
niechce zapeszać ale zmiana mleczka chyba podziałała , wczoraj 3 kupki były a dziś rano 1 :-D kurcze to luksusik bo wcześniej 1 na 2-3 dni i to popychana termometrem:dry:.
dziewczyna a czym różni sie NAN1 , OD NAN 1 HA jakoś nieogarniam tego
Wszystkie mleka HA są hypoalergiczne dla dzieci, które mają duże prawdopodobieństwo wystąpienia alergii

oli ale skład jest taki sam tylko cena różna 12 i 29 :dry: no i wygląd opakowania i napis że to nan 1 ha jest hipoalergiczne :dry:
andzia NAN HA zawiera "wysokiej jakości hypoalergiczne białko zmniejszające ryzyko wystąpienia reakcji alergicznych" m.in.
ja jestem alergigkiem i praktycznie cała rodzina moja dlatego my je stosujemy

Oli a na nan1 pisze że zawiera wysokowartościowe białko zbliżone do mleka matki - brak tylko wzmianki o hipoalergicznych właściwościach

Oli a na nan1 pisze że zawiera wysokowartościowe białko zbliżone do mleka matki - brak tylko wzmianki o hipoalergicznych właściwościach
no to ja nie wiem :sorry2:
ja się jak ognia boję alergii u małego więc profilaktycznie zostanę przy HA :tak:dla swojego psychicznego spokoju :-D:-D:-D

Andzia, moja koleżanka podawała NAN 1 HA, bo jej synuś miał AZS. Mleczko to było tłustsze od tego normalnego NAN 1. U mnie podawałam NAN 1, mimo alergii mojego A i jakoś jest dobrze do tej pory, a wydoiła tych NANów już hohoho.... więc nie ma tu reguły

reklama
Ja na początku dawałam zwykłego Nana, potem Mała wytrąbiła ze 2 puszki tego AR ( przeciwko ulewaniu) ale ono jest gęste i miałam wrażenie ze jej nie smakuje, wróciłam do zwykłego Nana, a teraz pije Nan Active (duża pucha 900g u nas w Tesco 39 PLN) I w sumie to nie wiem co dalej. Boję się że na tym Activie za bardzo przytyje.... bo przybiera bardzo.... ma 9 tygodni i waży 5000 g - niby norma, ale biorąc pod uwagę że 2 miesiące temu ważyła 2160g to przyrost jest solidny.....
A zwykły Nan duże opakowanie 600g u nas w Rossmanie kosztuje 19 PLN

Do góry