reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko o karmieniu butelka

niechce zapeszać ale zmiana mleczka chyba podziałała , wczoraj 3 kupki były a dziś rano 1 :-D kurcze to luksusik bo wcześniej 1 na 2-3 dni i to popychana termometrem:dry:.
dziewczyna a czym różni sie NAN1 , OD NAN 1 HA jakoś nieogarniam tego

reklama
niechce zapeszać ale zmiana mleczka chyba podziałała , wczoraj 3 kupki były a dziś rano 1 :-D kurcze to luksusik bo wcześniej 1 na 2-3 dni i to popychana termometrem:dry:.
dziewczyna a czym różni sie NAN1 , OD NAN 1 HA jakoś nieogarniam tego
Wszystkie mleka HA są hypoalergiczne dla dzieci, które mają duże prawdopodobieństwo wystąpienia alergii

oli ale skład jest taki sam tylko cena różna 12 i 29 :dry: no i wygląd opakowania i napis że to nan 1 ha jest hipoalergiczne :dry:
andzia NAN HA zawiera "wysokiej jakości hypoalergiczne białko zmniejszające ryzyko wystąpienia reakcji alergicznych" m.in.
ja jestem alergigkiem i praktycznie cała rodzina moja dlatego my je stosujemy

Oli a na nan1 pisze że zawiera wysokowartościowe białko zbliżone do mleka matki - brak tylko wzmianki o hipoalergicznych właściwościach

Oli a na nan1 pisze że zawiera wysokowartościowe białko zbliżone do mleka matki - brak tylko wzmianki o hipoalergicznych właściwościach
no to ja nie wiem :sorry2:
ja się jak ognia boję alergii u małego więc profilaktycznie zostanę przy HA :tak:dla swojego psychicznego spokoju :-D:-D:-D

Andzia, moja koleżanka podawała NAN 1 HA, bo jej synuś miał AZS. Mleczko to było tłustsze od tego normalnego NAN 1. U mnie podawałam NAN 1, mimo alergii mojego A i jakoś jest dobrze do tej pory, a wydoiła tych NANów już hohoho.... więc nie ma tu reguły

reklama
Ja na początku dawałam zwykłego Nana, potem Mała wytrąbiła ze 2 puszki tego AR ( przeciwko ulewaniu) ale ono jest gęste i miałam wrażenie ze jej nie smakuje, wróciłam do zwykłego Nana, a teraz pije Nan Active (duża pucha 900g u nas w Tesco 39 PLN) I w sumie to nie wiem co dalej. Boję się że na tym Activie za bardzo przytyje.... bo przybiera bardzo.... ma 9 tygodni i waży 5000 g - niby norma, ale biorąc pod uwagę że 2 miesiące temu ważyła 2160g to przyrost jest solidny.....
A zwykły Nan duże opakowanie 600g u nas w Rossmanie kosztuje 19 PLN

Do góry