reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o benefitach

witam! czy ktos z was ma informacje na temat likwidacji national insurance number? otoz zjechalismy na stale do polski w marcu 2008. i teraz chcielibysmy wyjac pieniadze z NINu, wiem ze mozna tylko nie wiem jak, nie chodzi tu o nadplate, potem tylko nie mozna sie ubezpiecyc przez 5 lat itd. dzieki z gory za info

reklama
slyszalam ze mozna wyjac ale lata pracy ci sie wtedy nie licza nie wiem czy to prawda i niestety nie wiem jak mozna to zrobic

Witam

Mam nadzieje, ze Ci sie wyjasnilo z MA. Ja skladalam bez potwierdzenia od pracodawcy, tyle ze trzeba to pozniej i tak przedstawic jesli w dalszym ciagu pracujesz. A pracodawca musi to wystawic. Dostalam odpowiedz po 2 tygodniach, takze mam nadzieje, ze juz wiesz co i jak.

Pozdrawiam

normalnie sie we mnie gotuje, odmowili mi health in pregnancy grant:wściekła/y:

moja edd bylo 5.04 wg. usg wiec mi polozna odmowila papierka, potem sie nprzeterminowalam wiec uparlam sie zeby mi dala no mi 7.04 podpisala ze ok moja data jest na 7.04, majka urodzila sie 18, data wg OM wyznaczona w pierwszej kolejnosci to 13, a mi odmowili bo formularz byl wydany tego samego dnia co ona wpisala date porodu, wezcie mnie trzymajcie bo ubije...:wściekła/y:

no to sie wyzalilam:sorry2:

AGI-wspolczuje,tu w tych urzedach pracuja debile,ja jak sie staralm o benefity to zawsze cos im brakowalo albo nie przychodzilo na czas,ale ja trzymalam wszystkie kopie,potwierdzenia,i w koncu nam przyznali,ale rok ponad walczylam:-D

reklama
witam wszystkich mam pytanie kwalifikuje sie do maternity allowence tylko nie mam zadnych pay slipow :/ bo ktorz pomyslal ze trzeba bedzie to ustrojstwo zbierac <stracilam prace i zaszlam w ciaze w tym samym momencie> moje pytanie brzmi czy zamiast pay slipow moge wyslac p45?? prosze o odpowiedz:happy:

Do góry