reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

To ja troche z innej beczki, wlasnie postanowilam przymierzyc sobie majtki poporodowe i podarlam wkladajac je, bo sa za male :-D . Weszly na dupcie, ale ledow ledwo, musze jednak kupic nowe.
To sie usmialam. Dobrze ze teraz przymierzylam, a nie po porodzie, jeszcze bym sie zdenerwowala....

reklama
NICZKA no to dobrze, ze napisałas o tej przymiarce:happy: , pedzę też to zrobic bo ja przy zakupie to na rozmiar popatrzyłam tylko i wydawało mi się , że powinny byc ok.

Majtochy przymierzone, naszczęscie są dobre, nie wiem tylko jak to sie bedzie miało do tych wielkich pieluch belli-mam nadzieje, ze tez będą ok.

A dla wszystkich szczęsciar które nie musiały zakupic i nie będa musiały nosic tych majciochów wklejam fotkę jak będę sexi :laugh2: wyglądac (fotka na wątku brzuszkowym).

Łoj a ja kupiłam rozmiar 38 tych majtoli - mam nadzieje, że będą dobre - chyba też zmierze :laugh2:
Mona no właśnie ciekawe jak z tymi pieluchami będą pasowały - zaraz skocze na brzuszkowy wąteczek i zobacze te seksi majtochy ;-) :laugh2:

Witam Ja Juz Nie Jestem Oczekujaca Mamusia Ale Dozuce Pare Groszy Z Doswiadczenia Po Pierwsz Jesli Szpital Zapewnia Pieluszki To Jednorazowe W Moim Byly Akurat Happy Podkladow Pod Dostatkiem Ubranko Dla Maluszka Tez Szpitalne Koszule Niestety Tez Nie Molno Bylo Swoich A Te Co Prawda Przykrywaly Tylek Ale Byly Z Wiazanym Dekoltem Do Pasa Glownie Z Pourywanymi Troczkami Chusteczki Wydzielali Po Jednej Wiec Lepiej Miec Swoje Kosmetykki Dla Maluchow Tam Akurat Nivea Byly Do Dyspozycji Na Sali. Pozdrawiam I Szczesliwego Rozwiazania

ALINKA - dziekujemy za uwagi :-) no ale co szpital to inne obyczaje.....w jednym daja wszystko, w innym czesc, a w jeszcze innym nic......:-D

:-D hahaha ale jaja z tymi majtami:-D założę się że wszystkie je właśnie przymierzałyśmy. Ja w moich wyglądam :eek: conajmniej dziwnie i naprawdę żałuję, że nie mam czym zrobić zdjęcia... zrobiłam sobie telefonem ale nie mogę zgrać przez ten głupi kabel:baffled:

reklama
Ja też niemam czym zrobić zdjęcia - bo jak napecha to coś się, dzieje ostatnio z bateriami w aparacie i trzymają tylko jeden dzień :wściekła/y: Ale dzisiaj naładuje to jutro napstrykam foty. (musze kupić nowe baterie wkońcu).

A co do mojej torby to tak jak ostatnio pisałam, że już prawie spakowana tak nic narazie się nie zmieniło tzn. dalej tego prawie brakuje :)

Do góry