reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

a co do ruchow maluszka to rozpycha sie jak szalony szczegolnie jak siedze to czuje go tu na samej gorze pod cycuchami ,, hihi zreszta wszedzie go juz czuć , moze to nie sa juz kopniaki ale zdaje mi sie ze tylko jak troszke bardziej sie poruszy to wszysto czuć mam wrazenie jakby byl zaraz przy samej skorze i ze jak sie wypycha tak to ze zaraz mi jej zabraknie .. :)

reklama
czesc maggie2303, co tam u ciebie ???

a ja tez te majciochy zakupilam mimo ze nie musze zeby sobie swoich nie pobrudzic, oczywiscie mierzylam i paluchem zrobilam dziure sciagajac bo to oczywiscie delikatne, troche male ale mam nadzieje ze po porodzie bez brzuchola beda jak znalazl, w paczce 7 sztuk, calkiem sa spoko,
sklep i firma WATSONS, takie sklepy z apteka w srodku.

melduje ze moja torba juz spakowana:-). powiem szczerze ze jest calkiem ciężka:tak:. mam nadzieje ze zlapia mnie skurcze jak moj M bedzie w domu bo sama raczej nie dam rady jej tachać

Troba czesciowo spakowana. Mowilam wczotaj M ze musimy przy drzwiach przyczepic liste rzezcy ktore trzeba bedzie dopakowac jadac do szpitala typu szczoteczka i patse do zebow itd bo potem w stresie zapomnimy, a M na to, ze w jakim stresie, ze chyba ja bo on to zupelnie na luzie bedzie. Ciekawe...

Witam serdecznie wszystkie Mamusie!!!

Niczka dobry plan :tak: , ja też tak zrobię, poprostu do torby wrzucę oprócz tych rzeczy które tam są jeszcze karteczkę co potrzeba uzupełnić i już....:-) Bo też nie mogę się spakować w 100%....:baffled:

A co do majtek to okazało się, żed kupiłam 40-44 rozmiar całkiem całkiem, ale są fajniutkie bo wogóle ich się nie czuje na pupie.... Nic nie uciska, a jak jeszcze dojdzie ta pielucha to dalej powinni być wygodnie...:laugh2:
Muszę tylko dokupić z paczuszkę, bo tam są 2 sztuki do wielorazowego użytku, a prać w szpitalu nie będę...:confused:
Zrobiłam fotkę - uwaga wrzucaaaaam....hehe:szok:

reklama
Do góry