reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

NICZKA niezła aferę rozpetałas pisząc o tych majtach:-D :laugh2: ale dzięki temu każda z nas bedzie wiedziła czy sa dobre czy nie no i bedziemy miłay czas na przyzwyczajenie się do swojego nowego wizerunku w super sexi pantalonach:-) :tak:

reklama
Ja to samo - kupiłam gatki takie siateczkowe, bo oprócz tego tylko fizelinkowe były w sklepie. I na rozmiar nie spojrzałam, jakoś mi nie przyszło do głowy że może być nie dobry... ale już jutro sprawdzę... Mam nadzieję, że wciśniemy się razem z niunią... i podkładem... :-D

A co dyskusji o rzeczach to lepiej mieć swoje wszystko co się da - zawsze przyjemniej... A co do wielkości toreb to pod łóżkiem się kładzie i nikomu nie zawadza.... :)

O kórcze KASIRA gdzie Ty taka big pakę znlazłas?. Ja mam takie pakowane po dwie sztuki (kupiłam dwie paczusie-jedne białe, a drugie fioletowe-a co jak szalec to szalec:laugh2: :-D )

ja do szpiatal musze miec wsio ze soba..bo nic nie daja :-(
a majciochy zaraz przymierze tez...

a_rwen_a a moze wyslij fotke z tel tak jak mmsa tylko na swoja poczte zamiast nr wpisz adres poczty i pozniej wstaw tutaj..ja tak czasem robie jak mi apart sie rozladuje :-D

reklama
niczka ja odczowam takie pobolewanie dziwne w kroczu , czuje to przewarznie przy chodzeniu dziwne uczucie , nie jest to jakiś wielki bol ,, ale takie dziwne uczucie , nie zabardzo przyjemne ale da sie znieść ale lekarz powiedział ze to normalne ze poprostu dzidzia juz duza jest napiera głowka i czasami mozna czuć takie pobolewanie , jedne to czuja inne nie ,, ja naleze niestety do tych juz od paru dni ktore doskwiera bol krocza :(

Do góry