NICZKA niezła aferę rozpetałas pisząc o tych majtach ale dzięki temu każda z nas bedzie wiedziła czy sa dobre czy nie no i bedziemy miłay czas na przyzwyczajenie się do swojego nowego wizerunku w super sexi pantalonach:-)
reklama
Madziallenka
Optymistyczna
Ja to samo - kupiłam gatki takie siateczkowe, bo oprócz tego tylko fizelinkowe były w sklepie. I na rozmiar nie spojrzałam, jakoś mi nie przyszło do głowy że może być nie dobry... ale już jutro sprawdzę... Mam nadzieję, że wciśniemy się razem z niunią... i podkładem...
Madziallenka
Optymistyczna
A co dyskusji o rzeczach to lepiej mieć swoje wszystko co się da - zawsze przyjemniej... A co do wielkości toreb to pod łóżkiem się kładzie i nikomu nie zawadza....
wiki.25
mama kochanych brojków
ja do szpiatal musze miec wsio ze soba..bo nic nie daja :-(
a majciochy zaraz przymierze tez...
a_rwen_a a moze wyslij fotke z tel tak jak mmsa tylko na swoja poczte zamiast nr wpisz adres poczty i pozniej wstaw tutaj..ja tak czasem robie jak mi apart sie rozladuje
a majciochy zaraz przymierze tez...
a_rwen_a a moze wyslij fotke z tel tak jak mmsa tylko na swoja poczte zamiast nr wpisz adres poczty i pozniej wstaw tutaj..ja tak czasem robie jak mi apart sie rozladuje
reklama
młoda_mamusia
Fanka BB :)
niczka ja odczowam takie pobolewanie dziwne w kroczu , czuje to przewarznie przy chodzeniu dziwne uczucie , nie jest to jakiś wielki bol ,, ale takie dziwne uczucie , nie zabardzo przyjemne ale da sie znieść ale lekarz powiedział ze to normalne ze poprostu dzidzia juz duza jest napiera głowka i czasami mozna czuć takie pobolewanie , jedne to czuja inne nie ,, ja naleze niestety do tych juz od paru dni ktore doskwiera bol krocza
Podziel się: