reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

reklama
:-) Moj maluszek tez lubi jak do niego stukam albo glaszcze sie po brzuszku, zaraz odpowiada kopniakiem. Ale jak cos zjem to jakby doplywalo do niego mase nowej energii i wtedy dopiero zaczyna kopac...
A najsmieszniejsze jest to, ze jak ja trzymam reke na brzuszku to kopie nieziemsko, a jak tylko moj kochany M polozy na nim lapke, to maly sie uspokaja.....:-D Wiec ostatnio mowie do niego: "No pokaz tatusiowi jak slicznie potrafisz kopac" - i o dziwo pokazal na co go stac....:-D :-D

aneta posłuszną masz dziecinkę:-) mój bąbel też strasznie się zaczyna rozpychać jakby mu brakowało miejsca:confused:

moj maluch od 2 dni zaczal bardziej wariowac czesciej i mocniej czuje rruchy i czasami jak leze i dzidiza sie wierci brzuch staje sie taki twardszy i bardziej napiety jakby sie wypinal ...

Anula88 gratulacje!!!

i wiecej chlopcow tutaj wam zycze, zeby moja mala mogla se potem fajnego chlopa znalesc musi miec w czym wybierac :-p ;-)

Ja czuję ruchy najczęściej wieczorami. Po położeniu się do łóżka zaczyna się falowanie brzuszka. Bardzo to lubię bo moja dziewczynka jest dość delikatna i nie przestawia mi narządów wewnętrznych. Trwa to zwykle godzinkę i obie zasypiamy.

reklama
Do góry