reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

reklama
dziękuje:-). Te 100 dni zleci pewnie jak z bicza strzelił. wlasnie do mnie dotarlo ze teraz to juz z górki. kurcze zaczynam sie bać:szok:

pewnie tak.
A propos golenia - Jak sie zrobic na zupelne zero to potem swedzi przy odrastaniu i tak sobie myslalam, ze jaks jeszcze nie daj Boze bedziemy mialy szew albo cos to bedzie nas tym bardziej swedzialo. zastanawialam sie, zeby jednak sie nie robic na zero, ale na bardzo krociotko, szczegolnie na samym dole. A wy co o tym myslicie?

A u mnie 100 dni minęlo wczoraj.....:-D :-D
Niczka, ja to golę się od chyba od zawsze, tzn na dole zero, wyzej bardzo krociotko i wiesz ze jak teraz odrasta to nic nie swedzi....tylko na poczatku tak bylo. No i przez to przynajmniej w szpitalu nie beda mnie musieli golic....:-) Hihihihihi tylko teraz to juz przez brzuch nic nie widze....

Mi też teraz ciężko się ogolić - brzuszek zasłonił całkowicie :-)
Teraz to musze patrzeć na lusterko i się golić :-D śmiesznie to wygląda hihi a co do swędzenia to mnie nigdy nie swędziało po goleniu - trzeba dobrać odpowiednią piankę do golenia to nawet niema podrażnienia.

reklama
Do góry