reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

reklama
:wściekła/y: ja tez chce zeby mnie synus tak kopal, zeby brzucho falowal!!
bu hu ja prawie wogole nie czuje ruchow, jakies skape 3-4 razy na dzien
dlaczego:confused: :no:

Niczka, nie martw sie, myslę, ze najwazniejze ze w ogole cos czujesz i ze po badaniach okazuje sie ze wszystko ok. Moj synus bardzo skacze, ale sa tez takie dni, kiedy jest bardzo spokojny i tez czuje te ruchy tylko parę razy na dzień. Myslę, ze kazdy z tych maluszkow ma po prostu swoj temperament i swoje humorki.....Ty zapewne czasami tez jestes bardziej leniwa....;-)

NICZKA Ty się nic nie martw bo może to spokojne dziecko jest, albo jak zacznie nadrabiac to jeszcze bedziesz nam tu pisała, że juz rady nie dajesz bo Ci sie brzucholek we wszystkie strony świata rozciaga :-D :laugh2:

u mnie tez juz ponizej setki :-)

nie moge sie doczekac jak zaczniemy juz sobie te nasze dzieciaki na zdjeciach pokazywac i opowiadac ze juz po bolu

i wogole te malenstwa beda sobie drzemaly grzecznie przy nas przytwierdzone do cyca :-D

a moje dzieciątko jak zwykle jest baaaardzo ruchliwe! teraz to aż do bólu!:-) wspaniałe uczucie!:-) :baffled:

reklama
Do góry