reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

Czesc DZiewczyny.
NICZKA czekam z niecierpliwością na wieści z usg.
Moje jutro, jeju to jeszcze tyle czasu (dobrze że z rana):tak:

reklama
Tydzien temu byłam na uzg,szczerze to nie chciałam znac płci, bo chciałam przezyc niespodzianke przy porodzie no i uwazam ze nie to jest najwazniejsze.Uprzezdiłam moja ginekolog ze nie chce wiedziec, a ona na to....z oburzeniem i zdziwieniem ze jakto nie chce wiedziec! i oznajmiła ze bedzie dziewczynka, ciesze sie bo w głebi duszy chce dziewczynke ale byłam zła ze mi powiedziała i uwazam ze to itak jeszce nic nie wiadomo,czasem dzidzia tak sie ułozy ze lekarz sie myli nawet przed samym porodem.A smaczki na poczatku ciazy miałam na kwasne a teraz obrzeram sie słodyczami a mianowicie szaleje za nutellą i twixami no i pomarancze mniam mniam

Kicia21 - uwazam, ze to okropne ze strony gina, ze wbrew twojej woli powiedzial ci jaka bedzie plec dzidzi!

My bedziemy mieli synka....wojna jak nic idzie.

reklama
Do góry