reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

Czesc DZiewczyny.
NICZKA czekam z niecierpliwością na wieści z usg.
Moje jutro, jeju to jeszcze tyle czasu (dobrze że z rana):tak:

reklama
Tydzien temu byłam na uzg,szczerze to nie chciałam znac płci, bo chciałam przezyc niespodzianke przy porodzie no i uwazam ze nie to jest najwazniejsze.Uprzezdiłam moja ginekolog ze nie chce wiedziec, a ona na to....z oburzeniem i zdziwieniem ze jakto nie chce wiedziec! i oznajmiła ze bedzie dziewczynka, ciesze sie bo w głebi duszy chce dziewczynke ale byłam zła ze mi powiedziała i uwazam ze to itak jeszce nic nie wiadomo,czasem dzidzia tak sie ułozy ze lekarz sie myli nawet przed samym porodem.A smaczki na poczatku ciazy miałam na kwasne a teraz obrzeram sie słodyczami a mianowicie szaleje za nutellą i twixami no i pomarancze mniam mniam

Kicia21 - uwazam, ze to okropne ze strony gina, ze wbrew twojej woli powiedzial ci jaka bedzie plec dzidzi!

My bedziemy mieli synka....wojna jak nic idzie.

reklama
Do góry