reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

Dziewczyny,
bardzo Wam dziękuję za gratulacje. Pan doktor podczas USG powiedział, że nie ma żadnych wątpliwości co do płci naszego dziecka, chociaż niespodzianki sie zdarzają:tak: . Jak byłam w ciąży z Ola to nie wiedziałam do końca czy będzie chłopiec czy dziewczynka i musze powiedzieć, że to również ma swoje plusy. Fajnie jest usłyszeć od położnej czy lekarza, czy urodziło sie córcie czy synka.
Zresztą myślę, że dla Was tak jak i dla mnie najważniejsza informacja to, że dzidzia jest zdrowa i rozwija sie prawidłowo.
Pozdrawiam gorąco:-) .

reklama
no i niestety:no: nie dowiedziałam się co noszę tak jak myślałam że się nie wyjawi...bardzo żałuję, chociaż jestem szczęśliwa że mogłam je zobaczyć..i do tego tak się wzruszyłam że aż łezki mi poleciały...jakie to maleństwo bezbronne i takie słodkie!:tak:

u mnie też jeszcze takie małe niby-bąbelki, chyba jakiś mój beibik nieśmiały :) Ale czekam z niecierpliwością na poważniejsze występy!

Kasira - ja ostatnio jak byłam na USG to też się popłakałam, ze szczęścia oczywiście. Najpierw lekarz chciał sam dobrze obejrzeć maleństwo i miał odwrócony monitor tak że nic nie widziałam więc podnosiłam głowę żeby coś zobaczyć i 2 razy mnie upominał żeby leżeć spokojnie bo mu obraz zakłócam (a ja się bałam że mi nic nie pokaże), ale później odwrócił monitor w moją stronę i robił mi zbliżenia na serduszko, kręgosłup, główkę, rączki i przebierające nóżki, no i poleciały mi łzy ...
Z niecierpliwością czekam na następne - 3D i myślę że wrażenia będą jeszcze większe.

moj bobasek szaleje od kilku dni !!!!
ruchy czuje juz bardzo czesto wczesniej musialam czekac do wieczora zeby cokolwiek poczuc.teraz to bardzo bardzo czesto i mocno kopie mame!!!!:-);-)
buziaczki

niesamowite co?mi też pokolei pokazywał wszystko i było to takie cudowne:-) :-) coraz bardziej kocham tego ludzika który mi często dokucza!

Kasira - szkoda.
My idziemy jutro na usg. Nie moge sie doczekac...wszyscy sie nie moga doczekac. Dziadkowie, znajomi itd ha ha , ale bedzie numer jak sie nie odsloni dzidzia...

reklama
Do góry