reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

reklama
anusia_ch gratuluje drugiej corci .. mi lekarz powiedzial ze mozliwe ze tez bede miala corcie ale nie wiadomo tak jak pisalam wczesnije mialam z moim M. jechać do innego miasteczka radiolog ma tam super sprzet i powiedzial by na 100% ale jak sie okazlo dzisiaj musi jutro wieczorkiem prawdopodobnie jechac do niemiec do pracy ,, wkoncu kierownik jest im potrzebny .. wiec z 2 tyg go napewno nie bedzie wiec pojedziemy jak wroci :) jeszcze troszke musze poczekac buziaczki :*

To szkoda, wiem co to znaczy czekac.
My idziemy na usg w poniedzialek, mam nadzieje, ze sie dowiem czy to sorcia czy synek....

urazic mogłas lekarzy i połozne.
niedawno wyszłam ze szpitala i o dziwo tak jak wszyscy narzekali na nasz miejscowy szpital i połoznictwo, tak ja się tam czułam jak bym była w szpitalu w Leśnej Górze. fakt inne oddziały u nas nie zapewniaja tak sympatycznej opieki na jaka trafiłam

Hallo Mimimiu,

ja urodzilam w marcu mojego synka i mnie nie nacinali, tylko peklam i tak jest dobrze, bron Boze przed nacinaniem!!!!!! Moja polozna przed tym ustrzegala. Mieszkam w Niemczech i oni wogole nie nacinaja. Jezeli Ciebie natna to masz rane bardzo gleboka a jak pekniesz, to tylko powierzchownie. Zeby nie peknac, to trzeba juz dosc wczesnie krocze masowac i nacierac zwykla oliwa. Po porodzie moglam juz nastepnego dnia wstac. Zycze Tobie wszystkiego dobrego i sily podczas porodu!!

Gratulacje Anusia - no to mamy pierwszą kwietniową księżniczkę - pozdrawiam. Ja się dowiem dopiero 18 grudnia - to jeszcze trochę czasu i muszę się uzbroić w cierpliwość. Jest jeszcze warunek że maluch się odpowiednio ułoży i pokaże co tam skrywa ;-).

reklama
Anusia GRATULUJE DZIEWCZYNKI
Ja może sie dowiem tak na 100% (o ile wierzyć usg :-) ) 8 albo 12
grudnia :-) jak się dzidziuś oczywiście nie zawstydzi znowu :-)

Do góry