reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

dzisiaj przyszedł jeździk, mała dostała go troszkę wcześniej, zachwycona jak nie wiem, aż piszczała z radości, szczególnie jak mogła sama się przesunąć i włączyć muzyczkę :)

reklama
Co do prezentów na roczek, to zastanawiam się nad domkiem z Kiddielandu albo czymś z serii Little people z fisher price, ale rozmyślanie ciągle w toku.

Dziewczyny, czy kupujecie kapcie/buciki do chodzenia po domu? Ja mam totalny mętlik w głowie. Mała sama jeszcze nie chodzi, na razie przy meblach i przy łóżeczku. Póki co ma skarpetki z abs-ami, ale że ona szczuplak, to jej te skarpety ciągle spadają (nawet z rajstopek). No i sama nie wiem czy nie lepiej jednak jakieś buciki. Jak jest u Was?

Ja dziś właśnie byłam kupić małemu buty. Wczoraj byliśmy w BARTKU i były tak za 170 zł. Wiec dziś pojechaliśmy do sklepu ZDROWA STÓPKA w FACTORY-OUTLET - mają wszystkie te dobre marki - buty skórzane. I tam kupiliśmy mu buciki z GARVALIN za 130 zł. Po prostu to jest kolekcja z zeszłego roku :) Mają ładnie wyprofilowaną wkładkę trzymają dobrze nóżkę są ze skóry naturalnej. Jutro zrobie zdjęcie to wrzuce fotki

póki Lenka nie chodziła w miarę sprawnie to biegała w samych skarpetkach, od 3 dni chodzi w kapciach, bo inaczej nie przemieszcza się po mieszkaniu, całkowicie przestała raczkować, teraz tylko na 2 nogach się porusza, a kapciochy kupiłam, bo na płytkach trochę zimnawo ma

My kapcie mamy i w żłobku i w domu firmy BEFADO. A buciki z BEFADO też oglądałam ale w rozmiarze 20 mieli tylko jeden model, który akurat mi się nie podobał.

Karolina, sylvanas, a nie smierdzą stópki maluszkom w bucikach Befado? Bo ja mam pod tym wzgledem bardzo niemiłe wspomnienia...
Na roczek zamówiona już pudelko odkrywcze Kiddieland MZK Odkrywcze pudełko KIDDIELAND (2048576497) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no i nadal zastanawiam się nad tym konikiem-jeździkiem Smoby.
Gosiu, ja własnie teraz chcę kupić, żeby może mała coś zaczęła pracowac nóżkami, a jak nie będzie chciała, to zawsze mozna ją powozić, tylko ja chce taki z oparciem i pasami.
Ten rowerek spacerowy boski, szkoda tylko, że taki drogi.... :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry