My małemu kupiliśmy te buciki tylko tak jak pisałam za 130 zł.
Garvalin BABY SCHOOL BOT Dziecko Marine - Bezpłatna dostawa w Spartoo.pl !
Garvalin BABY SCHOOL BOT Dziecko Marine - Bezpłatna dostawa w Spartoo.pl !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karolina, sylvanas, a nie smierdzą stópki maluszkom w bucikach Befado? Bo ja mam pod tym wzgledem bardzo niemiłe wspomnienia... :-(
a ja również u Viki mam ten problem z potliwoscia- na szczescie nie ze smierdzeniem:-):-) - podobno te bez palcow eliminuja ten problem- nie weim bo jeszcze nie uzywalsmy - mam kupiona pare befado roz.19- ale jakies duze te 19 w porownaniu do innych firm- teraz nosi 19 - nie wiem jak firma - kupione w ccc z tą naklejką z zolta stopa- myslicie ze tą naklejką stoja jakies wartościbo stópka i tak sie poci niestety...a zeby nie bylo ze jej sie po prostu poci- na dwór ma buty ze smyka - czyli ich coolclub- bardzo fajne - lekkie i z elastyczna podeszwą - i noga sie nie poci mimo ze w srodku wylozne futerkiem- a zeby bylo smieszniej - w tym samym czasie kupilam jej takie wypasione z bartka- przecena byla z 200 na 1300- cale szczescie ze moglam oddac - bo tez sie nozka spocila - a niby mialy membrane oddychającą ...i wlasnie przy okazji butów zimowych wyjsciowych- zwracajcie uwage na ciezar- bo niektóre potrafia naprawdę sporo wazyc jak na taka małą nóżkę - my jak przymierzalismy w bartku - to w niektorych viki tylko stala - bo trudno jej bylo nogę podnieść :-) - oczywiscie ta podeszwa elastyczna tez jest wazna - i tu tez niestety zonk- te za 200 potrafia mieć sztywną !!! - tak więć drogie mamy - marka marką - ale pamietajmy ze większosc i tak robiona w tych samych chinach :-) - a tak serio - najważaniejsza jest po rpstu nasza wyobraźnia i intuicja - jak wiadomo przy wyborze czegokolwiek :-)Nie zauważyłam, żeby stópki śmierdziały ani były spocone.