reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

ewitka, my po Dawidzie mamy taki rowerek ROWEREK TRÓJKOŁOWY MIĘKKIE KOŁA 3 KOLORY (2032486867) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jestem z niego bardzo zadowolona. Mimo, że synek korzystał z niego przez 2 lata to nic ssię nie popsuło i zniszczyło.
Ma przesuwanie siedzenie więc jest też dla starszego dziecka.
Aha no i najważniejsze. Pasy bardzo dobrze trzymają dziecko. Synek zaczął nim jeździć jak miał roczek i nie zdarzyło się, żeby się przechylił czy "wyszedł" z pasów. No i cena fajna.

A jeździk mamy mniej więcej taki JEŹDZIK DLA DZIECKA PCHACZ CHODZIK TRZY KOLORY (2024068715) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i Dawid do tej pory nim jeździ.

reklama
Fajny ten rowerek biegowy, ale dla mojej córci to za rok... Oprócz chodzenia musi jeszcze panować technikę kierowania, co u takich maluszków nie jest takie oczywiste, ale jak w wakacje Kajtek będzie intensywnie trenować, to pewnie się uda! A wtedy kask na pewno się przyda! Znikopis już moja mała współuzytkuje z Pawełkiem, swietna sprawa.

Ja jeździk to najprędzej na dzień dziecka, bo teraz to będzie stał tylko.

FirstBike jest super ale to chyba tak dla co najmniej 1,5 rocznego dziecka.

reklama
Do góry