reklama
rachell
Fanka BB :)
Co do prezentów na roczek, to zastanawiam się nad domkiem z Kiddielandu albo czymś z serii Little people z fisher price, ale rozmyślanie ciągle w toku.
Dziewczyny, czy kupujecie kapcie/buciki do chodzenia po domu? Ja mam totalny mętlik w głowie. Mała sama jeszcze nie chodzi, na razie przy meblach i przy łóżeczku. Póki co ma skarpetki z abs-ami, ale że ona szczuplak, to jej te skarpety ciągle spadają (nawet z rajstopek). No i sama nie wiem czy nie lepiej jednak jakieś buciki. Jak jest u Was?
Dziewczyny, czy kupujecie kapcie/buciki do chodzenia po domu? Ja mam totalny mętlik w głowie. Mała sama jeszcze nie chodzi, na razie przy meblach i przy łóżeczku. Póki co ma skarpetki z abs-ami, ale że ona szczuplak, to jej te skarpety ciągle spadają (nawet z rajstopek). No i sama nie wiem czy nie lepiej jednak jakieś buciki. Jak jest u Was?
Rachell, ja poluję na takie: BUTY DOMYOS dla niemowląt 9,10,11 cm z ABS OKAZJA! (2059856138) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., ale u nas nie ma Decathlonu, na allegro nie ma rozmiarów, więc na razie Isiu chodzi w samych skarpetkach. Też mu spadają, chociaż w sumie to on je raczej sam ściąga.
polis1010
Leniuszkowa mama
Lenka biega w skarpetkach . Mamy pantofelki ale zakladam jej sporadycznie jak jedziemy do kogos kto nie ma dywanow zeby sie nie slizgala.
Ja dziś właśnie byłam kupić małemu buty. Wczoraj byliśmy w BARTKU i były tak za 170 zł. Wiec dziś pojechaliśmy do sklepu ZDROWA STÓPKA w FACTORY-OUTLET - mają wszystkie te dobre marki - buty skórzane. I tam kupiliśmy mu buciki z GARVALIN za 130 zł. Po prostu to jest kolekcja z zeszłego roku Mają ładnie wyprofilowaną wkładkę trzymają dobrze nóżkę są ze skóry naturalnej. Jutro zrobie zdjęcie to wrzuce fotki
Karolina1983a
podwójna mamusia ;)
My kupujemy buty firmy befado Befado - Polski producent wyjątkowego obuwia. i jestem bardzo zadowolona.
Dla Dawida też tam kupujemy od początku. Są porządnie usztywnione z tyłu więc dziecko stawia nóżki prosto. No i cena jest OK.
Trzeba tylko wyszukać troszkę wyższych tak, żeby zakrywały kostkę.
Dla Dawida też tam kupujemy od początku. Są porządnie usztywnione z tyłu więc dziecko stawia nóżki prosto. No i cena jest OK.
Trzeba tylko wyszukać troszkę wyższych tak, żeby zakrywały kostkę.
póki Lenka nie chodziła w miarę sprawnie to biegała w samych skarpetkach, od 3 dni chodzi w kapciach, bo inaczej nie przemieszcza się po mieszkaniu, całkowicie przestała raczkować, teraz tylko na 2 nogach się porusza, a kapciochy kupiłam, bo na płytkach trochę zimnawo ma
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Karolina, sylvanas, a nie smierdzą stópki maluszkom w bucikach Befado? Bo ja mam pod tym wzgledem bardzo niemiłe wspomnienia...
Na roczek zamówiona już pudelko odkrywcze Kiddieland MZK Odkrywcze pudełko KIDDIELAND (2048576497) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no i nadal zastanawiam się nad tym konikiem-jeździkiem Smoby.
Gosiu, ja własnie teraz chcę kupić, żeby może mała coś zaczęła pracowac nóżkami, a jak nie będzie chciała, to zawsze mozna ją powozić, tylko ja chce taki z oparciem i pasami.
Ten rowerek spacerowy boski, szkoda tylko, że taki drogi.... :-(
Na roczek zamówiona już pudelko odkrywcze Kiddieland MZK Odkrywcze pudełko KIDDIELAND (2048576497) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no i nadal zastanawiam się nad tym konikiem-jeździkiem Smoby.
Gosiu, ja własnie teraz chcę kupić, żeby może mała coś zaczęła pracowac nóżkami, a jak nie będzie chciała, to zawsze mozna ją powozić, tylko ja chce taki z oparciem i pasami.
Ten rowerek spacerowy boski, szkoda tylko, że taki drogi.... :-(
Ostatnia edycja:
reklama
Karolina, sylvanas, a nie smierdzą stópki maluszkom w bucikach Befado? Bo ja mam pod tym wzgledem bardzo niemiłe wspomnienia...
(
Te z nowej kolekcji maja takie jakby dziurki w podeszwie i wkladce, na razie nam nie śmierdzą.
Podziel się: