reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

dzisiaj przyszedł jeździk, mała dostała go troszkę wcześniej, zachwycona jak nie wiem, aż piszczała z radości, szczególnie jak mogła sama się przesunąć i włączyć muzyczkę :)

reklama
Co do prezentów na roczek, to zastanawiam się nad domkiem z Kiddielandu albo czymś z serii Little people z fisher price, ale rozmyślanie ciągle w toku.

Dziewczyny, czy kupujecie kapcie/buciki do chodzenia po domu? Ja mam totalny mętlik w głowie. Mała sama jeszcze nie chodzi, na razie przy meblach i przy łóżeczku. Póki co ma skarpetki z abs-ami, ale że ona szczuplak, to jej te skarpety ciągle spadają (nawet z rajstopek). No i sama nie wiem czy nie lepiej jednak jakieś buciki. Jak jest u Was?

Ja dziś właśnie byłam kupić małemu buty. Wczoraj byliśmy w BARTKU i były tak za 170 zł. Wiec dziś pojechaliśmy do sklepu ZDROWA STÓPKA w FACTORY-OUTLET - mają wszystkie te dobre marki - buty skórzane. I tam kupiliśmy mu buciki z GARVALIN za 130 zł. Po prostu to jest kolekcja z zeszłego roku :) Mają ładnie wyprofilowaną wkładkę trzymają dobrze nóżkę są ze skóry naturalnej. Jutro zrobie zdjęcie to wrzuce fotki

póki Lenka nie chodziła w miarę sprawnie to biegała w samych skarpetkach, od 3 dni chodzi w kapciach, bo inaczej nie przemieszcza się po mieszkaniu, całkowicie przestała raczkować, teraz tylko na 2 nogach się porusza, a kapciochy kupiłam, bo na płytkach trochę zimnawo ma

My kapcie mamy i w żłobku i w domu firmy BEFADO. A buciki z BEFADO też oglądałam ale w rozmiarze 20 mieli tylko jeden model, który akurat mi się nie podobał.

Karolina, sylvanas, a nie smierdzą stópki maluszkom w bucikach Befado? Bo ja mam pod tym wzgledem bardzo niemiłe wspomnienia...
Na roczek zamówiona już pudelko odkrywcze Kiddieland MZK Odkrywcze pudełko KIDDIELAND (2048576497) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no i nadal zastanawiam się nad tym konikiem-jeździkiem Smoby.
Gosiu, ja własnie teraz chcę kupić, żeby może mała coś zaczęła pracowac nóżkami, a jak nie będzie chciała, to zawsze mozna ją powozić, tylko ja chce taki z oparciem i pasami.
Ten rowerek spacerowy boski, szkoda tylko, że taki drogi.... :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry