reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
też czekam na jakieś sugestie w tej sprawie, bo właśnie wczoraj przeglądałam strony z kompletami pościeli i niewiem czy bardziej opłaca się kupić taką z wieloma elementami(np.8elementów) czy zwykłą pozdrawiam

mi się osobiście podoba z tańszych zestawów taki, biały, albo biało kremowy:

10ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (1271185152) - Aukcje internetowe Allegro

ale chyba dołozę i kupię drozszej, trochę lepszej firmy coś w tym stylu:
Luksusowa GEENNY POSCIEL do lozeczka ROZNE 13 el. (1285008268) - Aukcje internetowe Allegro

ma lepszej jakości materiał i ochraniacz jest na cały obwód łózeczka, a nie na mała jego część
poza tym będę kupowała łózeczko od tego sprzedawcy oraz huśtawkę więc liczę na jakiś mały rabat ;-)

ja tylko z dwa prześcieradła dokupię, bo jeden komplet pościeli juz mam, kupiłam jakiś czas temu w Ikei, bałam się, ze później zabraknie :-p bo naprawdę piękna wizualnie i jakościowo z porównaniem do innych pościeli, za 50 zł satynowa, mieniaca się, na zdjęciu nie widać, ale naprawdę jestem zadowolona, więc na ten jeden gadzeciarski komplet się skuszę, bo ochraniacza, falbanki pod materac czy organizera nie trzeba czyścić tak często jak prześcieradła i pościeli

IKEA | Tekstylia dla małych dzieci | Pościel | FABLER HJÄRTA | Komplet pościeli dziec

To się podłączam do"pościelówek". Też szukam.
Z tym, że chcę jedynie pościel z wypełniaczem + ewentualnie ochraniacz. Na baldachimie mi w ogóle nie zależy, bo słyszałam opinie, że jest niezłym kurzozbieraczem i tak naprawdę ma jedynie funkcję dekoracyjną.

Sonia-pierwsza jest niedroga,druga drozsza ale za ile elememtów:)
super,obie mi sie podobaja,ale druga gustowniejsza:)Sama zastanawiam się ile na nie przeznaczyć,napewno nie 500 zł za jeden komplet.
Bardzo podoba mi sie pościel feretti Feretti Pościel 6 częściowa - Łożeczko 140x70 (1285983264) - Aukcje internetowe Allegro i tu jak dokumpię dodatkowo 2 poszewki na podusie i kołderki to wyjdzie mniej niz 500 zł.
myslę że dwa komplety sa koniecznościa a najlepiej 3,ale już same poszewki i przescieradła jako te dodatkowe.

reklama
ja szukam jednego kompletu poszewki na posciel i podusie oraz ochraniacze. Pościel i podusie już mam ,oraz jeden komplet poszewki na pościeli i podusie bo przyszła babcia już kupiła ;-)

myślę o czymś takim:
POSCIEL DZIECIĘCA + GRATIS 120x90 3elem.PRODUCENT (1272317009) - Aukcje internetowe Allegro

Ps. Dla Nas moskitiera/baldachimy są nie funkcjonalne chyba że dziecko rodzi sie w okresie letnim wtedy moskitiera się przydaje . Ale to moje zdanie ;-)

Do góry