GosiaLew
Fanka BB :)
Jedna z moich znajomych nauczyła się bez problemu wiązania chusty z instrukcji do niej dołączonej i jest z tej chusty bardzo zadowolona. Ja też chyba się na chustę zdecyduję. Ostatnio mój mąż zobaczył właśnie u tej znajomej pierwszy raz dzidziusia w chuście i też się zachwycił, i stwierdził, że on też coś takiego chce i będzie nosił dziecko
A tak z innej beczki - kiedyś będąc gdzieś wysoko w Tatrach spotkałam tatusia łażącego po górach z maleńkim dzieckiem, w chuście właśnie
To były Rysy, w drodze do schroniska po słowackiej stronie:-):-):-):-):-):-) Pan sobie wchodził wysoko w górach z małym dzieckiem, którego nawet nie było widać w tej chuście.
co do pieluch to mi koleżanki mówiły że pampersy pampersa uczulaja a np. huggisy i beella są ok - spróbujemy zobaczymy Co do kupowania rzeczy to uważam tak samo jak sonia, najlepiej kupować co chwilke coś fajnego bo potem to nie zawsze można kupić fajne rzeczy.
W pampersach uczula wkład aloesowy, kiedyś go nie było, wprowadzili jakiś czas temu, ale nie uczula wszystkie dzieci tylko te wrażliwsze bądź alergiczne a nie każde dziecko jest alergikiem.
Zresztą jest teraz tyle pieluch na rynku, ze mozna wypróbować to co komu pasuje.
Z tego co wiem to huggiesy newborny są mniejsze od pampersów i przy urodzeniu są lepsze pod tym kątem na przykład.
Ostatnia edycja: