Hej dziewczynki ja mam na razie jakieś 20 pieluch tetrowych na spróbowanie, jeszcze parę dokupię liczyłam tak aby prać nie codziennie tylko co tydzień, więc chyba jakieś 20 idzie na tydzień, myślę, ze jak maluszek będzie w domu, a ja będę miała czas i energię, to wtedy w tetrowej nich sobie bryka, a na spacer pampers, zobaczymy i tak co chwilę piorę ręczniki, czy inne białe rzeczy, więc jak dorzucę pieluchy tertrowe do pralki, to nic nie stracę
a pampersów jedna paczkę juz mam, kupiłam na jakiejś super okazji hihi
co do krytyki moich nieskrętnych kółek, to wszystkie firmy i rodzaje wózków które brałam pod uwagę miały duze cztery nieskrętne koła, ja mam na szczęście blisko delikatesy BOMI w których na pewno nie będę obijać się o regały ;-) poza tym mam duzy samochód i będę się nim przemieszczać do jakiś fajnych parków itd.
a pampersów jedna paczkę juz mam, kupiłam na jakiejś super okazji hihi
co do krytyki moich nieskrętnych kółek, to wszystkie firmy i rodzaje wózków które brałam pod uwagę miały duze cztery nieskrętne koła, ja mam na szczęście blisko delikatesy BOMI w których na pewno nie będę obijać się o regały ;-) poza tym mam duzy samochód i będę się nim przemieszczać do jakiś fajnych parków itd.