reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

crazy mama bardzo ładne to łóżeczko, o ciuszkach nie wspomnę ;)
fajne macie tam ceny. ja na razie jestem przerażona cenami ubranek dziecięcych w pl. w sumie kosztują tyle co 'dorosłe' ubrania. Raz tylko trafiłam na przecenę w cubusie jak body były po 12zł to wzięłam ;p
Jakie sklepy, strony byście poleciły takie na cieńszy portfel?

Tanie ubranka są w Pepco, tylko dla maluszków jest mały wybór :) Np. body są po 4,99 zł

reklama
crazy mama bardzo ładne to łóżeczko, o ciuszkach nie wspomnę ;)
fajne macie tam ceny. ja na razie jestem przerażona cenami ubranek dziecięcych w pl. w sumie kosztują tyle co 'dorosłe' ubrania. Raz tylko trafiłam na przecenę w cubusie jak body były po 12zł to wzięłam ;p
Jakie sklepy, strony byście poleciły takie na cieńszy portfel?

a przeglądałaś giełdę BB? tutaj dziewczyny czasem za kilka groszy ładne ciuszki sprzedają.

aniaprzemka chyba najlepsze jest Allegro, gdybym miała córkę na pewno licytowałabym ten zestaw [ NEXT BURBERRY... -Perełki dla Niuni 0-6 90szt] (1244675028) - Aukcje internetowe Allegro duzo ciuszków markowych, które potem za taka sama cenę, w takiej samej aukcji mozesz sprzedać i wychodzisz na zero

Może nie w przypadku tego zestawu, bo super tani nie jest, ale w niektórych przypadkach można część rzeczy dostać w stanie gorszym niż w opisie, więc na zestawy ciuszków z allegro trzeba uważać. Pomijam już fakt, że np. mi się zawsze część ciuszków z zestawu nie podoba. Licytuję przeważnie pojedyncze rzeczy, najczęściej kilka u jednego sprzedawcy.

tab masz rację, szczególnie kiepskie sa zestawy dla chłopców, ale w tym dla dziewczynki akurat sporo rzeczy mi sie podoba

z ciekawości czasem przegladam allegro, bo czasem fajne sa rzeczy Burberry, GAPa czy DKNY dla maluszków
ale ja ogólnie juz chyba mam cała wyprawkę dla synka :-) więc zestawów kupować na pewno nie muszę

Ja tez polecam c&a. W zestawie można kupić tanio. Ja kupiłam 5szt body z krótkim rękawem za 22zł i śpioszki pakowane po 2szt za 29zł:-)
Polecam jeszcze ta stronkę. Sklep znajduje się na osiedlu gdzie mieszkają moi rodzice: http://www.dziecko.eu/ Maja dobre ceny ubranek, a po za tym można tam mnóstwo innych rzeczy kupić dla dziecka.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry