a powiedzcie czy dzieciaczki za bardzo sie w tych śpiworkach nie plątają?mój narazie śpi pod kołderką, ale właśnie przeważnie on gdzie indziej a kołderka gdzie indziej.Tylko że mój wędruje po całym tym łóżeczku i nieraz położe go w jedną stronę a budzi się w drugą. Może byłby dobry pomysł z tym śpiworkiem.. ?
Moje dziecie jak śpi w śpiworku to właśnie nie lata po całym łóżeczku ewentualnie przekręci się z plecków na brzuszek i odwrotnie. Dlatego ja ubieram mu śpiworek jak już musze, a tak to w zimie np. Miał takie welurowe śpiochy i teraz też mu chce takie kupić lekko go przykrywałam kołderką ale jak sie odkrył to się nie martwiłam a na pewno będzie miał większą swobode. Chociaż bardzo lubie śpiworki i pewnie znów mu kupie.
Mam pytanie do mam mających już starsze dzieci. Kiedy zazwyczaj zaczynacie kupowac zimowe rzeczy? Bo nie chce się obudzić w momencie kiedy już na dworze bedzie 0 stopni a w sklepach będą już poprzebierane rozmiary. Boje się że nic ładnego nie uda mi się już wtedy kupić. Poradźcie coś.