reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

Oczywiście że nie mam zamiaru opalać mojego dziecka bo okularki raczej do opalania nie słuza!!! Napewno bede go osłaniac na maxa ale okularki w niczym mu nie przeszkodza sa z filtrami wiec nie zaszkodza mu! A słonce tam jest cały czas (mam nadzieje ze pogoda dopisze) więc nie uważam że to jest az tak głupi zakup!

reklama
Zgadzam się z Elą i dodam jeszcze że cały czas pod parasolem nie siedzimy i jakoś trzeba przejść z tego hotelu pod ten parasol a ja przecież nie powiem dziecku nie patrz na słońce bo i tak nie zrozumie. Czapka nie zawsze jest w stanie ochronić oczu tymbardziej że nasze dzieci są ruchliwe i np mój kajtek często szuka na niebie ptaszków. A nawet w lekko pochmurny dzień słońce jest w stanie uszkodzić dziecku wzrok. Kajtek miał już wcześniej okularki i nosi je od 3 miesiąca życia ( wole nie ryzykować) ale miał te z h&mu i o ile jeszcze nie był aż tak ruchliwy to dawały rade a teraz to już był mały problem więc ma takie. Dziś przyszły i są już przetestowane na jednym spacerze mały w ogóle nie ogarnia że je ma a ja jestem spokojniejsza.

jtaudul pisze:
kupiłam takie krzesełko do karmienia kolor RUBIN
KRZESEŁKO stolik do karmienia oddychająca tapicerk (1797911649) - Aukcje internetowe Allegro
dziś ma przyjść, zobaczymy czy będzie ok

to daj znać, my też musimy w końcu coś kupić :)

krzesełeczko mamy już złożone, co prawda mąż miał trochę z tym roboty ale zakup okazał się być strzałem w 10 ! ma dużo funkcji, można zmieniać pozycję siedziska w tył i przód oraz w górę i w dół, dwa blaty, koszyczek na drobiazgi. Wczoraj już go przetestowałam. SUPER!! Wygodna podkładka dla maluchów, materiał nie z ceraty ale z materiału oddychającego więc dziecko nie powinno się pocić. Ogólnie podoba mi się bardzo, a i kolorystycznie mi się dopasowało do koloru rogówki w pokoju :) Ponadto ma kółeczka dzięki którym łatwiej pprzemieszczać się z takim sprzętem.

Ja sie zastanawiam nad takim krzesełkiem, tak bardzo chciałam ze stolikiem a te drewniane przestały mi się podobać, zresztą i tak bym musiała czekać aż Kuba będzie siedział a to jeszcze pewnie długo a już męczy mnie karmienie w leżaczku.

MOOLINO KRZESEŁKO DO KARMIENIA 3W1 SUPER (1790041656) - Aukcje internetowe Allegro

takie krzesełeczko ze stolikiem kupiłam mojemu chrześniakowi jakieś 2 lata temu i powiem szczerze że to był dobry wybór (jednak tamten egzemplarz miał inne obicie siedziska - z materiału a nie z ceratki). Dziś Gabryś ma 2,5 roku i chętnie korzysta teraz ze stoliczka podczas malowania i zabawy a stoliczek popisany jest mega !! jak sobie pomyślę że tak mogłaby wyglądać moja ława to zaczynam trochę żałować że nie wzięłam jednak kompletu ze stoliczkiem ale jakoś tak wyszło.

Mogę jednak podpowiedzieć żebyście patrzyły na materiał z którego jest wykonane obicie krzesełka. Ceratki nie są dobre !!

ja kupiłam takie http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-arti-cesar-krzeselko-stolik-i1788548823.html ma dobry materiał

U nas inne obicie niż ceratka by się nie sprawdziło, bo młody zawsze usmaruje wszystko wokół i muszę mieć coś co się łatwo zmywa, a dziecko podczas posiłku chyba nie zdąży mi się spocić, nie karmię go godzinami ;)

jtaudul mam takie samo krzesełko. Czerwono=granatowe. Tez jestem zadowolona.
Co prawda Maja kreci sie w nim podczas jedzenia czasem i juz raz obsmarowała materiał np jagódkami ale to jest dziecko wiec nic wiecznie czyste nie bedzie. Dostałam to krzesełko pare tyg temu od kuzynki i ona juz prała to obicie wiec nic sie z tym nie dzieje. My mamy po półrocznym uzytkowaniu i naprawde jest w super stanie.
Gosia Lew wiem, że nam obu podobało sie krzesełko z żyrafką. Ja dostałam to co mam za darmo wiec sie nie wahałam. Ale to które planujesz kupic jest bardzo fajne. Zblizone do tego z zyrafką a Kubuś juz bedzie mogl w nim siedziec.

Mam pytanie. Czy ktoras z was ma fotelik Cybex Pallas? Co mozecie o nim powiedziec? Planuje taki kupic.

reklama
Jesień i zima zblizają się nieubłaganie, planujecie zakup śpiworka? Może już macie? Ja po przegladnięciu ofert na allegro jestem głupia. Nie wiem jaka długość, czy polar czy owcza wełna, czy nowy czy uzywany itp. Macie jakieś doświadczenia?

Do góry